Beauty

The best gift anyone can receive │Jo Malone London

By  | 

Det britiske mærke Jo Malone London, som er kendte for deres luksuriøse parfumer, duftlys og alt fra bad til kropspleje – har utallige dufte til enhver person der skal forkæles lidt ekstra. Lime, Basil & Mandarin er deres signatur duft og burde ejes af alle. Kender man Jo Malone London, så ved man også at emballagen, er en stor del af brandet, derfor bliver alt pakket ind i de fineste æsker med bånd og tilhørende gule signatur papirpose.

Parfumerne fra Jo Malone London er desuden unisex og de fleste af duftene anbefaler jeg, at man prøver på huden – da de udvikler sig i forhold til ens egen pH-værdi. De er kendte for at bruge diverse dufte sammen, eks. brug en mere musk/woody duft først og top denne parfume med en mere frisk af slagsen, som Blackberry & Bay eller Wood Sage & Sea Salt.

TIP// Min personlige favorit miks er Dark Amber & Ginger Lily som bund og Myrrh & Tonka – begge ret spicy men helt perfekte sammen til mig. Der er ingen grænser når det kommer til ‘layering’ af parfumerne, skab din egen personlige duft og bedst af alt, så kan de købes i de helt små størrelser i små set eller i 30 ml. og 50 ml for intens duftene.

Blackberry & Bay er en mere frisk duft med dyb, syrlig brombærsaft blandet med duften af friske laurbær og brombærskov. Den passer til nærmest alle og er en god start, hvis man ønsker at bygge sin kollektion med de mest elegante dufte fra Jo Malone London.

Pris for 30 ml. 450 DKK – 100 ml. 900 DKK. og forhandles i både Magasin og Illum.

Står du i dag og mangler den helt perfekte gave, så kan jeg varmt anbefale at prøve nogle af duftene fra JML, de er elsket af alle og kommer i det fineste emballage til ham og hende – detaljerne er der ikke gået ned på og modtageren af gaven vil sætte stor pris på tanken samt duftene herfra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *