Beauty

Læbestifts magi med LIPSTICK QUEEN.

By  | 

Hvad er bedre end makeup ? måske noget som kan lidt magi, vi skal ikke lede længere da Lipstick Queen som er grundlagt af Poppy King med alle hendes kreative og helt igennem innovative idéer. Hun grundlage mærket da hun så, at der var et stort tomrum inde for denne verden og ville egentlig gerne lave noget, som alle kunne være en del af – gøre tingene lidt mere personlige.

Derfor er hendes Frog Prince læbestift samt blush en af bestsellerne, de skifter nemlig farve så snart de møder varmen af hud eller læber. Farven er ikke ens på alle, har jeg den på vil den selvfølgelig se anderledes ud end når du har den på. Udover de magiske læbestifter, blush og gloss, har vi farven Jean Queen der blev lavet til en af hendes kunder, som aldrig kunne finde den helt perfekte læbestift. Den skulle matche hendes personlighed, som var enkel med blot en t-shirt og jeans og heraf kommer navnet Jean Queen – til hende som ønsker at bære læbestift uden den bærer hende.

Lipstick Queen er et mærke hvori der ligger en masse historie bag, alle farverne samt indpakningen fortæller historien som Poppy vil have vi skal læse. Magi og historie blandet med en masse skønhed, som er både personlige samt kan bæres af alle, ligemeget alder eller profession.

Produkterne forhandles i SEPHORA og kan fås online her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *