Beauty

Kærlighedssten til huden – Rose Quartz roller.

By  | 

Hvad er en kærlighedssten ? Denne fine lyserøde sten går under navnet Rose Quartz og er en roller til huden. Udover lige udseendet af stenen så skaber den ro, harmoni og balance, deraf navnet kærlighedsstenen. Den bruges som en del af ens hudpleje og hjælper med at eliminere toksiner, reducere væske ophobninger og forbedre blodcirkulationen for derefter at udjævne hudtonen.

Bruges således: Rens ansigtet, toner kommer på og derefter påføres din serum. Du begynder at rulle ovenpå din serum for at forbedre optagelsen og stimulering af vævet og blodgennemstrømningen. Den bruges gerne de 5-15 minutter om dagen. Start fra brystet, over skuldrene, i nakken, på halsen under og på kæbelinjen, kinderne, tindinger og pande. Alle punkter for at eliminerer både spændingerne, men også for at opnå bedst mulig optagelse af diverse serum.

Har personlig selv spændinger ved kæben samt nakken og elsker simpelthen at bruge den i disse områder, den opløser alle former for hårdhed og giver mig en meget lettet fornemmelse. I ansigtet bruger jeg den selvfølgelig efter serum og massere opad for at forhindre de fine linjer og arbejder med at give min hud mere glød samt glathed.

Jeg har kunne se en stor forskel og er flere gange blevet spurgt ind til, hvilken highlight jeg har på også selvom det hele har været denne fine lyserøde sten, som har hjulpet på min hud og givet mig den helt perfekte udstråling.
Rose Quartz er en af de mest beundrende helbredende sten. Den hjælper med at lette spænding + stress i kroppen, beroliger angst og øger selvtilliden, hvilket er vigtigt, når det kommer til ren og glat hud.

Kærlighedsstenen forhandles hos fantastiske Intuitions.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *