Beauty

LAST MINUT HALLOWEEN MAKEUP / GLAM CLOWN

By  | 

Jeg tænkte nu hvor det er d. 31 oktober i morgen, ergo Halloween – så synes jeg, at jeg kunne dele et sidste minut makeup look, som skal forestille en glam clown. Det er jo ikke nødvendigvis alle der har et kostume klar derhjemme og hvem har ikke lidt liner og en god glimmer øjenskygge (øjenskyggen kan skiftes ud med en fast). Det kan være du er inviteret til noget aften tam-tam på en onsdag og bare gerne vil klæde dig lidt ud.

Jeg har brugt følgende basis produkter til dette look. Var overrasket over hvor holdbar den ‘glitter glue’ fra Anastasia Beverly Hills var – glitteren sad i hvert fald utrolig godt fast. Vil ikke sige man kan bruge den løse glimmer uden limen, den vil nemlig ikke kunne sidde fast.

Jeg købte for nyligt (2 uger siden) HUDABEAUTY #fauxfilterfoundation, vil sige at jeg har brugt den lige siden, den holder så længe og er ret god når det kommer til dækkeevnen. Et lille minus er nok selve duften – den er parfumeret, til den heftige side. Dog forsvinder duften når man har den på, men er man vant til en neutral duft i ens foundation, vil jeg nok tag ned i Sephora og lige prøve den der.

Den helt nye Sultry øjenskygge palette fra ABH er lige så pigmenteret som Modern Renaissance paletten, der er meget payoff og der skal ikke lægges for pres med penslen. Jeg har brugt den sorte af farverne og flotte brune nuance samt farven Bloom til dette look. Eyelineren fra Kat Von D i både sort og hvid – den hvide for at give lidt dimension til dette look.

Således opnår du dette hurtige look på minimum 30 min.

 • Start med den lyse øjenskygge ‘Bloom’ og kom den i globelinjen. Byg derefter den brune på selve øjenlåget, den sorte i den yderste kant og blend det hele pænt sammen – byg derefter op med den sorte på globelinjen.
 • Kom glimmer limen på hånden og bland derefter den løse glimmer sammen med limen. Påfør glimmeren på selve øjenlåget ved at dyppe det på.

 • Kom eyeliner på øjet og byg derefter ‘Graphic Liner’ med at komme den der hvor øjet folder øverst på globelinjen og på yderkanten, som et cat-eye. Fyld derefter ind med eyelineren.
 • Kom concealer + foundation samt basen af makeuppen, det betyder contouring – jeg har lavet en creme contour og toppet den med en løs bronzer fra Bare Minerals ‘Warmth’.
 • Begynd med at komme ‘Bloom’ farven under den nederste vippekant og top den med den sorte farve for at give dybde til øjet.
 • Du skal nu lave to streger (med flydende eyeliner) under øjet og over øjet og fyld det med den hvide eyeliner. Top den derefter af med den sorte øjenskygge for at sætte samt gøre farven mere intens.
 • Lav et lille hjerte og fyld ud med den flydende læbestift og top den med en rødlig øjenskygge.
 • Læberne laver du ved at line dem med en sort blyant eyeliner og fylder enten ud med blyanten eller endnu bedre med en sort læbestift.
 • kom den lyse læbestift på som base og derefter den matte flydende læbestift ovenpå.
 • Sidst kommes der en masse highlight på, jeg har brugt både Becca Opal + glimmer fra Anastasia Beverly Hills.
 • Set makeuppen med en settingsspray.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *