Beauty

GLOWY HUD & BRONZE ØJEN-MAKEUP

By  | 

Jeg har haft fingrene i den lækreste palette fra Nastasha Denona som nu endelig forhandles ekslusivt i Sephora. Paletten som jeg har brugt hedder ‘Camel’ og er mest af alt helt fantastiske jordlige nuancer. Farverne i denne palette kan bruges både til en hverdags- og aften-makeup. Det eneste jeg har gjort allerede for at give looket lidt mere dybde er at komme mere af den mørkebrune farve på globelinjen og tones det ud som et ‘cateye’

CAMEL indeholder 5 naturlige, meget pigmenterede samt bløde farver. De er nemme at tone ud og sammen med hinanden og man skal blot lige dyppe penslen og ikke kører den rundt i øjenskyggen.

Jeg oplevede ikke noget fall-out (ekstra øjenskygge som falder under øjnene) til Copper Stone, som er den der er kobber-farvet med gyldne reflekterende pigmenter der har en metallisk finish – her brugte jeg en flad pensel for at komme det nemmere på selve øjenlåget samt under øjen.

Som prikken over i´et og for at give huden den ultimative glød, brugte jeg BECCA’s highlighter ‘Shimmering Skin Perfector’ i den smukkeste farve Gold LAVA. Denne highlight er en limited edition, så finder man den ekstra interessant så er det nu man skal slå til inden det er for sent.

Farven passer til de fleste hudtoner, inde på Sephora’s side kan man se dem på flere hudfarver. Det er en presset highligt som indeholder lyserøde lysreflekterende pigmenter, så når man møder lyset vil det give en ekstra dimension til ansigtet og den smukkeste glød.

Vejl. pris 315 DKK forhandles her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *