Beauty

KAT VON D FETISH Palette + Gold Skool // 2 forskellige LOOKS.

By  | 

Elsker farver, farver i alle afskygninger og derfor er KAT VON D øjenskygge palette ‘FETISH’ et helt oplagt gaveidé til en som mig – paletten indeholder nogle utrolig pigmenterede nuancer, nemme at tone med hinanden og farverne holder på intensiteten langt ud på dagen. Jeg tænkte at jeg ville kreere to forskellige looks med paletten – i starten gik jeg efter de rødlige nuancer og ville inkorporere de flotte grønne farver. Det andet look er med den blå farve som base og en farverig eyeliner hvor KVD’s hvide eyeliner er brugt som start og fyldt ud med alle de flotte farver.

Farverne er simpelthen så nemme at bruge, cremede af en pudder øjenskygge. Jeg forventer heller ikke andet når det er KVD da deres palette som regel er helt fantastiske at arbejde med. Desværre er FETISH paletten her Limited edition og man skal være lidt hurtig hvis man vil have fat i den – måske som gave til sig selv eller den helt perfekte julegave til makeup elskeren.

24 farver i paletten og i forskellige teksturer – faktisk 4 forskellige finishes: Mat, iriserende, glitrende og super glitrende. De er gode til at mikse på kryds af hinanden og her kommer mit andet look ind. Den grønne nuance mindede mig om julen + den dybe røde farve som base, det kunne ikke blive mere festligt. Hvis den hvide eyeliner bliver lidt for ‘avantgarde’ så skift den ud med en sort liner og gør dette look mere ‘hverdag’

Vejl. pris 490 DKK. forhandles ekslusivt i SEPHORA her.En lille smule af METAL CRUSH highlight i farven ‘GOLD SKOOL’ er virkelig nok, farven er intens med det samme. Den er lidt mere som en shimmer highlight, dog virkelig cremet i konsistens. Jeg kommer den på de øverste kindben, næseryg, amorbuen over læben og en smule over brynet for at fremhæve alle de områder, som jeg vil bringe frem.

Farven er en hvid nuance, men her er det undertonen som er guld der gør den absolut smuk på huden – den reflekterer med sin guld pigmenter når den rammer lyset og får den til at leve op til sit navn GOLD SKOOL.

Der er uendelige måder at kreere diverse makeup-looks på med denne palette, det er kun kreativiteten som sætter grænser her og jeg er så inspireret af farverne, måden de arbejder med hinanden på og den fantastiske tekstur på alle øjenskyggerne i paletten. En helt almindelig hverdags makeup kan også nemt laves udfra farverne – vil man give det lidt mere, så kom en farverig nuance under de nederste vipper.

Vil elske at se jeres looks tag mig blot på Instagram @BEAUTIFICE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *