Beauty

MAKEUP LOOK MED Natasha Denona // Purple Rain

By  | 

Jeg har haft fingrene i den smukke lilla palette fra Natasha Denona i et godt stykke tid og har haft rig mulighed for at teste alle de smukke farver på kryds af hinanden. Jeg ville selvfølgelig gerne vise den smukke og cremede lilla nuance fra paletten, som passer så pænt til alle årstiderne.

Natasha Denona blev lanceret sidste år i Sephora, og er blevet snakket om så meget på det sidste på diverse sociale medier – om både pigmentering, konsistens og holdbarheden af øjenskyggerne. Jeg fik sat dem på prøve på alt det sidstnævnte og er overrasket over kvaliteten samt hvor godt de tones med hinanden.

Nogle øjenskygger i andre paletter kan skippe og danne en plet hvor farven ikke sætter sig på øjet – her er det fuldstændigt det modsatte, var yderst begejstret over hvor nemt det var bare at mikse forskellige nuancer med hinanden og stadig opnå et smukt look.

Prisen er så i den meget høje ende og kan være ærgerligt, da mange ikke har mulighed for at prøve paletten – derfor er det skønt at hun laver de små paletter i forskellige farvenuancer, her har man nemlig chancen for stadig at teste effektiviteten af farverne og hvor nemme de er at arbejde med. / Snakker om disse her.

Vejl. pris for den Lila øjenskygge palette er DKK 935 fås her.

  • På kinderne har jeg Blush Duo på fås her 
  • På kindbenene er det ALL Over Glow i farven 2 medium fås her
  • Læberne er det Lip Glaze i farven #16 Wooden Rose fås her.

Alle Natasha Denona produkterne forhandles ekslusivt i SEPHORA både online samt i butikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *