Beauty

SPICE DINE ØJNE !

By  | 

Jeg har leget med de rødlige nuancer med denne helt fantastisk, pigmenterede ZOEVA øjenskygge palette samt en masse nyt, som alt sammen forhandles i SEPHORA.

På øjnene har jeg startet ud med at prime mine øjenlåg med PLOUISE Base i farve no. 2 (fås her), dette trin finder jeg faktisk ret vigtigt hvis man gerne vil have en langtidsholdbar øjenskygge. Det sidste jeg personligt vil er, at komme mere øjenskygge på i løbet af dagen, hvis farven er falmet eller sat sig i linjerne.

SPICE OF LIFE er selvfølgelig den rødlige palette, som jeg har arbejdet ind i både globelinjen og på selve øjenlåget. Disse nuancer passer stort set til alle hud – og øjenfarver. De lægger sig simpelthen så flot på og er nemme at tone ind med hinanden. Jeg synes det fungerer med en god blending pensel, som man kører i globelinjen og derefter bygger op med de dybere farver.

Paletten forhandles HER hos SEPHORA.

Min eyeliner er det nye mærke som indtager SEPHORA inden længe, det er nemlig det hypede TARTE, som nemlig lander i Danmark start. Denne eyeliner indeholder både en ‘våd’ ende samt en fast liner til at komme ind i den våde kant.

Har brugt lineren siden jeg fik den, da den bare glider over øjet og skaber den flotteste lige linje henover. Den tørrer mat ind og holder hele dagen også selvom mine øjne bliver våde efter en cykeltur i vinden.

Under mine øjne har jeg min ultimative favorit korrigerende base på fra BECCA, et virkeligt drøjt produkt, som er cremet og dermed lægger sig så fint under øjnene. Den lyserøde farve tager både de mørke rande og de blå toner – på den måde ser man også bare mere frisk ud. Så får man ikke lige den søvn man ønskede sig, så er det her din ven – er på min fjerde lille krukke.

// Bruger farven Light to Medium fås også i én tone dybere – Medium to Deep.
Har købt min i Lufthavnen i det nye LOOKLAB område, da det forhandles derude nu eller forhandles de i SEPHORA her.

Som concealer har jeg TOO FACED ‘Born This Way’ concealer, som er medium til fuld dækkende og indeholder desuden hyaluronsyre som fugter huden samtidig med den vildeste dækkeevne. Jeg kan endda finde på at blot tage denne concealer på og varme ansigtet op med en blush eller solskinspudder – så dækkende er den.

Mange har endda sammenlignet den med TARTE’s Shape Tape concealer og er lige så elsket. Jeg har endnu ikke fået fingrene i Shape Tape til at kunne sammenligne de to – men det kommer, så kan vi sætte dem op mod hinanden. Jeg har LIGHT BEIGE farven på.

Prisen for 15 ml. er 230 DKK og forhandles i SEPHORA her. TOO FACED forhandles også nu i Kbh’s Lufthavnen i LOOKLAB.

Som highlight er det igen TOO FACED Fancy pink diamond highlight, som har et fint lyserødt skær, som jeg også nogle gange bruger ovenpå min blush for at den skal give min hud mere glød. Den flotteste emballage og super pigmenteret samtidig med at den ikke er en glitter-bombe på huden.

Forhandles HER. prisen er 335 DKK.

På læberne er det BECCA x Khloé Kardashian BFF kollektion. Først vil jeg lige nævne det mest tilfredstillende ved læbestiften – magneten som bare klikker når man lukker den, hvis der noget som kan gøre det, så er det når proppen bare falder af i tasken og alt ender med at have læbestift på sig.

Udover den bedste emballage er konsistensen bare klart mere cremet, farven smelter bare ind og lægger sig så flot på læberne. Den er både plejende og ser pæn ud på samme tid.

Har Khloés Cupid Kiss på.Forhandles HER. prisen er 215 DKK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *