Beauty

NARS – One Night Stand by GUY BOURDIN

By  | 
NARS har altid gjort deres kollektioner utrolig spændende og rigtige op til helligdagene, og Nars seneste “holiday” kollektion byder på den legendariske modefotograf Guy Bourdin han er ingen undtagelse. Guy Bourdin farve-mættede fotografering insinuerer “en verden af ​​farlige kvinder og spændende sensuel decadance” og var, hvad der først inspirerede Francois Nars til at blive en make-up artist.

Jeg var så heldig at nå, at købe en palette fra kollektioner. Alt var nærmest tomt på NARS hylden inde i Sephora. Og kostede omkring 465 kr. Jeg synes det er en utrolig billig pris, nu hvor man får 4 blush’s, 1 highlight og 1 bronzer. De er næsten lige så store, som hvis man skulle købe dem enkeltvis. Jeg håber I har været én af de heldige, som fik fingrene i paletten.

Her er lidt billeder af ” One Night Stand” paletten ;

IMG_6521

Farverne i forskellig belysning.

IMG_6527

IMG_6532 kopi

Og her er den lækre indpakning, som Nars er kendt for.

IMG_6533

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *