Beauty

Daily microfoliant fra Dermalogica – pulver til skum

By  | 

Jeg har flere gange skrevet, at en sund hud er det bedste element når man skal lægge en lækker makeup. Det her er ingen undtagelse. Jeg føler at huden er vores lærred og det nytter ikke man påføre lag på lag af foundation for at skjule hudens naturlige glød. Jeg vil hellere gå uden foundation end at bruge flere lag. Den her Daily Microfoliant fra Dermalogica er med til at balancere hudens sundhed. Det er en risbaseret enzympulver hvor man går ind og mikroeksfolierer den triste hudoverflade, den efterlader virkelig huden mere klar og klat.  Den er utrolig mild mod huden og man kan anvende og bruge den hver dag.

I beholderen er det pulver og det får en straks til at tænke – hvordan bruger jeg den lige.

Det gør man således:

– Hæld ca. ½ tsk. Daily Microfoliant ud i våde hænder  den går ind og skummer op i ens hænder. Derefter massére man produktet ind i ansigtet med cirkelbevægelser. Undgå øjenområdet og massér blidt i et minut. Skyl herefter produktet grundigt af.

Den kan fås lige her til 440 ,- for 75 g. Jeg vil anbefale man køber en mindre og de findes i de små startkits som kan købes her for 249,- kr.

IMG_7224 kopi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *