Beauty

Rens det snavs, som ikke kan ses.

By  | 

Det kan være så svært, at få øje på det resterne makeup man har på. Eller i andre tilfælde, det som kommer fra støv og diverse omgivelser. De her svampe er gode til rigtig mange ting, nogen gange kan det nemlig være umuligt at fjerne en maske som er tørret på ansigtet, så kan man bare gøre den her gule svamp våd og fjerne det, mens man fjerner det snavs det er under. Jeg kan huske, jeg kunne så og gnide i så lang tid og mit ansigt blev rødt – nu fugter jeg bare en svamp og vupti på ansigtet.

Man kan købe dem flere steder – De her er fra Ole Henriksen og hedder Complexion Sponges, og jeg har brugt dem lige siden jeg fik fingrene i dem, og det er sådan cirka ét år siden. Jeg havde bare glemt at det lå i min daglige rutine, og fik ikke helt delt det med jer her på bloggen.

Brug den således:
– Fugt din svamp under vandhanen med lunken vand.
– Brug cirkulære bevægelser for at fjerne snavs, maske eller andet.
– Rens derefter svampen og læg den et sted, hvor den kan tørre.

De her svampe er hårde når de ikke er våde, og bliver så bløde og blide når de bliver våde(de udvider sig). Og det er faktisk så positivt, generelt ville bakterier leve i et vådt og lunt miljø og, at de her bliver tørre og hårde er perfekt. Det er virkelig kun et plus.

Køb dem her eller her

IMG_7470 kopi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *