Beauty

Lav din egen AHA treatment maske// DIY

By  | 

AHA er blevet relativt stort indenfor beauty verden og for at holde huden sund og glødende er det godt at eksfoliere huden. Ved en overdreven skrubning med slibende ingredienser kan være skidt for den sarte hud, på denne måde kan du kombinere det med en nem og enkel AHA maske, lavet med ingredienser du allerede har derhjemme.

Hvad du skal bruge
Øko Citronsaft
Øko Sukker
Øko Honning
En skål
Evt. en kaffemølle
Foundation pensel

honey-and-lemon1

Citronsaft har et højt C-vitamin indhold, som går ind og lysner huden samt citronsyre, som eksfolierer og fremskynder behandlingen af ​​akne og behandler akne ar.

Sukker producerer glykolsyre, som er en naturlig alpha hydroxy syre. Dette eksfolierer huden blidt og mildt. Alpha hydroxy syrer er kendt for deres anti aging egenskaber til at stimulere kollagen produktionen i huden og samtidig reducere fine linjer og rynker.

Økologisk honning har antibakterielle egenskaber, aminosyrer som er fugtgivende  for huden og antioxidanter, som beskytter huden mod frie og miljøskadelige radikaler. Rå honning indeholder også gluconsyre som er en mild alpha hydroxy syre som ansvarlig for honningens surhedsgrad. Rå honning er mere nærende for huden da den indeholder alle sine helbredende egenskaber, der ikke er blevet pasteuriseret eller elimineret ved høje varme temperaturer.

Sådan gør du 

1. Brug 2 spsk. råsukker og mal det i en kaffemølle eller med en ske. Dette bryder sukkeret ned til mindre partikler og opløses nemt i masken. Grunden til at male sukkeret er, at den er ekstra skånsom mod huden.

2. Nu blandes sukker med 2 spsk. af rå honning. Endelig presse saften af den halve citron i en anden skål og tilsæt til blandingen når alle citron frø er fjernet.

3. Når du anvender masken skal du altid starte med en frisk renset hud. Du skal påføre et tyndt lag af masken på dit ansigt og hals  vha. en foundation pensel (undgå området omkring øjnene helt)

4. Lad masken trænge ind i huden i ca. 5-15 minutter. Nu tilføjer du lidt vand på fingerspidserne og forsigtigt massere huden med cirkulære-bevægelser før du renser det hele af.

5. Efterfælgende skal du anvende din fugtighedscreme efter eget valg.

Du kan opbevare masken i køleskabet hvor den kan holde sig i en uge. Denne maske kan du tage i brug 2-3 gange om ugen, da den udelukkende indeholder rene ingredienser

2 Comments

 1. Diana

  September 9, 2014 at 12:39 am

  Hvor er det bare smart, det må jeg hellere teste her i weekenden. Tak for råd 🙂

  • Beautifice

   September 10, 2014 at 7:05 pm

   Det er super nemt og lækkert på huden, prøv det og vend endelig tilbage 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *