Beauty

CND Flora & Fauna Collection 2015 // Swatches af farverne

By  | 

Den nye kollektion fra CND Vinylux farver er inspireret af akvareltegninger af smukke landskab og derfor gør det dem til smukke pastel-farvelakker. Denne kollektion indeholder både lakker med glimmer (utrolig mild) og de helt enkle pasteller, som minder om en fin porcelændukke. Der er 8 neglelakker at finde i CND VINYLUX Flora & Fauna og, som det ses ligger farverne meget op ad hinanden. Jeg er en fan af de beige/nude-nuancer, så det er nemt for mig at sige, at denne kollektion er utrolig smuk og pæn på neglene.

(Thistle Thicket)

IMG_1310b

(Wild Moss)

IMG_1320b

(Creekside)

IMG_1330b

(Field Fox)

IMG_1333b

(Blush Teddy)

IMG_1342b

(Dandelion)

IMG_1351b

(Salmon Run)

IMG_1357b

(Fragrant Freesia)

IMG_1376b

Vinylux fra CND er et 7-dages system dvs. at de skal kunne holde en helt uge og med en topcoat fra CND (Weekly topcoat) så holder de også derop af – og de beholder tilmed deres flotte glans uden at falme. Tørretiden er utrolig hurtigt, jeg havde påført Field Fox på neglene og kunne ikke vente på den skulle tørre og overraskende nok var den allerede tør da jeg skulle rense mit ansigt. Så deres 8, 5 min. tørretid er endda mindre end dette og det finder jeg så nemt og godt. // CND Flora & Fauna Kollektionen er i butikkerne februar 2015.

De kan forhandles hos førende skønheds- og negleklinikker og nærmeste forhandler anvises på telefon 33 32 33 22.

Prisen pr. neglelak er 125 ,- kr. og Weekly Topcoat, som alle burde eje koster 125,- kr.

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *