Beauty

Victoria Beckham X Nails INC // JUDO RED neglelak.

By  | 

Nails Inc. har ingået et samarbejde med selveste Victoria Beckham og har kreeret to forskellige neglelakker i de fineste nye flakoner, som er designet af Fabien Baron sammen med Victoria, de er utrolig elegante samt flotte at se på. Denne chikke lancering fra Nails Inc. er nok årets mest æstetiske af slagsen. De to neglelakker JUDO RED og BAMBOO WHITE er designet til at matche Victoria Beckham’s spring/summer 2015 kollektion. Hun har lanceret nogle utrolig flotte kjoler, som passer perfekt sammen med neglelakken Judo Red.

(Victoria Beckham SS15 kollektion)

BEAUTIFICEXVICTORIABECKHAM

Jeg har haft den flotte orange farvede lak – Judo red på og har fungeret perfekt til det gode forårsvejr vi har haft, den har udstrålet alt hvad man forbinder med sommer og sol.

IMG_2156k

Formularen i begge neglelakker er ret så unik, den er nemlig ny og eksklusiv med teknologien “Stretch to fit” som giver en ensartet applikation. Bamboo ekstrakt med Silica hjælper naturligvis med at opbygge nogle sunde og stærke negle, samt vil disse ingredienser give neglene en naturlig glans og fremme væksten.

Fra siden af flakonen er den designet således, at farven kan ses og så kan man desuden se, hvor meget produkt der er tilbage. Den er nem at arbejde med og holdbarheden på neglelakken er som Nails Inc. er kendt for – nemlig holdbar. Jeg har været glad for deres neglelakker helt tilbage, da de altid har levet op til farverne og holdbarheden.

Prisen er 120 kr. og er allerede tilgængelige i Sephora Illum og Fields, hvor de vil blive solgt ekslusivt.

lvb

2 Comments

  1. Sandra

    May 1, 2015 at 12:02 pm

    Glæder mig til at prøve det der: Stretch to fit. Jeg er virkelig dårlig til at lægge neglelak på, det bliver altid ujævnt.

  2. Lise Pedersen

    February 8, 2017 at 10:46 am

    Har de den stadig tror du? eller er der måske andre steder man kan købe den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *