Anmeldelse

Beauty produkter fra Boots ! // Smashbox & No7.

By  | 

Jeg har længe vidst, at den britiske skønhedskæde Boots sender til Danmark – jeg har dog ikke fået fortalt det herinde og, der er en del produkter, som vi ikke lige kan få fingrene i herhjemme. Så hvis man førhen har været i Boots i England og fået øjnene op for deres produktsortiment, så er de til at finde på deres webshop her.

Udover man kan benytte sig af Boots eget mærke, så kan man også købe Revlon samt finde produkter, så som den populære Maybelline Eraser Eye Concealer (kan købes her).

No7. Facial Oil
Denne olie giver en velplejet hud, samt næring når huden føles tør – min søster, som har døjet med tør hud i noget tid, fik testet den i lidt over en måneds tid. Denne ansigtsolie, har været en stor hjælp og givet hende en mere balanceret og fugtet hud, som ikke skalere eller ser tør ud.

Olien har et mix af naturlige olier og vitaminer, som går ind og plejer, nærer og gør huden mere blød, samt frisk. At tilføje en olie til ens hudpleje-rutine (om aften) kan hjælpe med at give huden mere balance, og det gælder også en mere fedtet hud – da en olie vil snyde huden og lade den tro, at den har produceret nok og på denne måde, vil den producere mindre olie gennem dagen.

Jeg vil anbefale at den bruges om aften, da det er en olie – brug den alene eller sammen med din natcreme. Kom to dråber i håndfladen og masser olien blidt ind i huden med nænsomme cirkulære-bevægelser.

Prisen er 248 kr. for 30 ml. og kan fås her.

IMG_2715

Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation
Formularen på denne foundation er skræddersyet til at benyttes under hårde lys, og skal kunne holde hele dagen/langtidsholdbar (15 timer) Jeg har dog brugt den på en anderledes måde, da den var mørkere i farven – jeg brugte den som en contouring farve og ja ! – man kan sagtens benytte sig af en mørkere foundation, som en slags flydende contour.

Jeg kommer lidt på, og toner farven ud med enten min Beauty Blender eller en Stippling pensel, på denne måde kan jeg kontrollere intensiteten af skyggen i ansigtet, samt få det til at se så naturligt ud. Denne foundation holdt utroligt længe på min hud, jeg kommer altid en pudder ovenpå for at “sætte” den.

Jeg har allerede bestilt denne foundation i en lysere farve og ser frem til, at få den brugt i hele ansigtet. Der findes 12 farver i deres sortiment – kolde nuancer, til de mere gyldne undertoner. (farven på billedet er 4.1)

Prisen er 312 kr. for 30 ml. og kan fås her

IMG_2717

No7 Perfectly Bronzed Bronzing Pearls
Jeg kan huske så langt tilbage,  hvor jeg udelukkende kun brugte denne form for bronzer – som kom i små “kugler” og jeg har genfundet min kærlighed til dem igen.

For denne form for bronzer, giver huden såden en smuk glød og kan bruges på så mange måder. Når jeg ikke bruger den på kinderne, hiver jeg fat i en Blending pensel og bruger den i min globelinje, for at give mine øjne mere definition. Det er sådan en skøn måde at tilføje farve til ansigtet og hvor det ser naturligt ud.

Prisen er 102 kr. og kan fås her

IMG_2721

No7 Stay Perfect Eyeshadow
Øjenskyggen i farven Violet Shine – er en subtil og ikke en støvet, nem at tone ud og kan påføres for at skabe spil i øjenmakeuppen, uden at den ser hård ud.

Jeg kan lide at bruge sådan en farve under øjen og tone den helt ud (smudging) på denne måde kan man altid tilføje farve til ens makeup. Størrelsen er forholdsvis lille på øjenskyggen, dog er den pigmenteret og der skal ikke meget på penslen for, at farven kan ses.

Prisen er 75,50 kr. og kan fås her.

(No7. Violet Shine)

IMG_2726

IMG_2728

*disse produkter er modtaget til test.
lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *