Beauty

Nyheder fra Too Faced // Semi-Sweet Chocolate palette + Born This Way Foundation

By  | 

Too Faced nylancerede produkter, som består af Born This Way foundation og den nye Semi-Sweet Chocolate Bar Eyeshadow Palette, har været med til at danne en ny æra for hvad foundation og øjenskygger skal bestå af.

Baggrunds historie om brandet Too Faced
Der var en tid i 90’erne når mørket var over alt og hvor lyserødt havde et dårlig ry – Jerrod Blandino og Jeremy Johnson var begge uimponerede og bedrøvet ved den alvorlige tilstand af kosmetikindustrien, de længtes efter at starte en virksomhed, der bragte den kompromisløse glamour og kvindeligheden tilbage på markedet. De var inspireret af kærligheden til Paris – det hele handlede om skamløs girliness og transformative kosmetik. I dag har Too Faced vokset sig til at være førende inden for skønhed industrien.
Alle de nye lanceringer fra Too Faced er tilgængelige i SEPHORA til august.

IMG_2847

Born This Way Foundation
Denne foundation er olie-fri, jeg har oplevet at den dækker huden så naturligt og jeg rækker tit efter den, når jeg både vil have en god, bygbar dækning, samt at den sætter sig naturligt på min hud. Den er god til at dække de små urenheder/ar i huden uden at den sætter sig i de tørre områder.

Jeg har en tør til kombineret hud, hvor den dels reagere hurtigt, hvis ingredienser ikke er optimale – Born This Way består af 3 essentielle blandinger som:

Kokosvand, som giver huden den sunde følelse samt, at den er hydrerende.
Alpine Rose, dette ingrediens reagere på hudens elasticitet og får huden til at se strålende ud (du får sådan en flot glød)
Hyaluronsyre beroligere og udglatter hudens tekstur.

Så leder du efter en foundation, som dækker huden pænt uden at se ‘kaget’ ud og holder i fugtigt vejr, samt giver dig en smuk glød – så anbefaler jeg, at du kigger på denne foundation som fås i 8 nuancer og er tilgægelig ekslusivt hos Sephora (Illum og Fields)

Prisen er 280 kr. 

IMG_2828-2

Semi-Sweet Chocolate Bar Eyeshadow Palette
Denne øjenskygge palette er inspireret af den orignale Chocolate Bar – og ja, de dufter af kakao (og er sprængfyldt med antioxidanter), jeg synes personligt, at det er en skøn gimmick og giver en en luksuriøs følelse når man benytter sig af øjenskyggerne.

Semi-Sweet paletten er en mere intens version end sin tidligere søster og indeholder hele 16 øjenskygger i både matte og shimmery nuancer. Jeg har været rigtig glad for at blande de to og til de mere varme dage – blot en mat farve i globelinjen, på denne måde giver du dine øjne en frisk fornemmelse og løfter det op.

Prisen er 360 kr. og er tilgængelig til august i Sephora.

(Rækkefølgen på armen er fra top til bund fra paletten)

1

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *