Beauty

Bliv Nytårs-klar // Find inspiration til din makeup.

By  | 

Leder du også efter inspiration til din nytårs-makeup ? – jeg har samlet nogle af de produkter, som jeg har fundet frem til den dag og det er nogle af mine favoritter. Ikke nok med de er utrolige holdbare, så kan du være sikker på at kunne føre dig frem netop denne aften. Hvis vi piger har én dag, som vi kan dulle os fuldstændig op, så er det nytårsaften.

Produkterne som jeg har sat frem her, er til at give dig inspiration til hvad du kan bruge denne aften, én god palette hvor øjenskyggerne garanteret kan stjæle en hver form for opmærksomhed og de læber, som kan se ekstra fyldige ud.

IMG_5664

Denne øjenskygge palette er fra MARC JACOBS og går under navnet Lolita – hvis du er ligesom jeg og kan lide at lave de flotte øjne i jordlige nuancer og så give den lidt ekstra med noget shimmer på globelinjen, så skal du klart have fingrene i denne palette. Med en primer indenunder, er den ikke til at rykke rundt på og du kan sikre dig, at den vil holde hele aften og natten ud.

Lolita by Marc Jacobs Beauty er tilgængelig i Sephora Illum samt Frederiksberg Centret – vejl. pris 460 kr.

Prime øjnene med BENEFIT Air Patrol med den blødeste og fineste silikone tip, den er utrolig nem at påføre på øjenlåget og giver din øjenskygge den effekt ved at gøre den mere intens og farven mere levende – det kan vi godt lide, især når man bruger lang tid på at påføre makeuppen, så må den meget gerne kunne ses og være holdbar.

Tilgængelig i SEPHORA – vejl. pris 255 kr.

NARS Steven Klein Special Force Lipgloss har en dybrød farve og giver dine læber den flotteste shine uden at klistre, jeg bruger den over min MARC Jacobs beauty Kiss Pop i farven 612. Med den neutrale brune smokeyeye + disse røde læber, er du klar til at gå de nye år i møde på bedste vis.

Begge produkter forhandles i SEPHORA – Nars 200 kr. // Marc Jacobs 225 kr.

IMG_5659

Kom de katte øjne til livs vha. BENEFIT They’re Real Push-up-liner som er multifunktionel og det er lige noget jeg kan lide, at ét produkt kan bruges til flere forskellige looks. I dette tilfælde ville jeg skabe en flot winged-liner og nu hvor den kommer i en gel konsistens og dermed i en nem pen, så kan man både skabe den fine linje med den skarpe kant og hvor den er intens sort.

Fås i SEPHORA – vejl. pris 190 kr.

Glominerals Water Resistant Mascara er så god til at holde vipperne buede hele dagen og jeg har her brugt næsten tredje tube mascara op – det er der en god grund til, da den er så flot på mine øjenvipper. Farven er intens sort, og ikke nok med vipperne holdes buede, så adskiller den og giver mine øjenvipper volumen samt længde.

Jeg har været afhængig af netop denne mascara i et godt stykke tid og jeg er ret sikker på, at du vil det samme. Hvis der er noget, som jeg ikke kan lide – så er det mascara’en der drysser eller bare giver en panda-øjne i løbet af aften, du vil på INGEN måde opleve den effekt her. Denne mascara holder sig og giver dine vipper det forførende look. // Så er den nem at fjerne sidst på dagen, ingen behov for de stride makeupfjernere.

Glominerals forhandles online her – vejl. pris 244,75 kr.

IMG_5658

DARK SWAN OF DENMARK Eyelashes // Man kan ikke sige nytårsaften uden at nævne påsatte øjenvipper og er du som mig, så kan du også lide at skifte form og længde vha. vipperne. Jeg har fået fingrene i disse super skønne 100 % mink vipper fra det dansk mærke DARK SWAN OF DENMARK i modellen “Flirt”. Disse øjenvipper er lange, fyldige og så er de designet således, at den yderste del er mere fyldig og lang. Det er netop disse slags vipper, som forlænger øjne og går perfekt til de cateyes.

Dark Swan Of Denmark forhandles online her – vejl. pris 280 kr. 

IMG_5663

DUO Lash glue i Clear er min trofaste ven og det gælder både indviduelle øjenvipper og dem, som nævnt ovenover. Jeg har ikke kunne undvære denne lim, da den har den rette tørretid – på denne måde kan du være præcis ved påføringen.  Lad den altid sidde lidt på dine falske vipper inden du påfører dem direkte på, således sikrer du at limen har den rette konsistens og ikke tværer din makeup.

DUO lim forhandles hos MAC i Magasin samt i deres PRO Store.

KAT VON D LOCK-IT-CONCEALER + Corrector er som KAT’s andre produkter, fantastiske og nemme at bruge på huden. Netop denne concealer er medium til fulddækning. Når jeg benytter mig af concealer, så er det for mig flotteste med en dampet svamp – på denne måde giver den ikke huden det tørre look. Og så ender du med et mere naturligt resultat under øjne. Du kan således også bruge den på urenheder, ar samt akne.

IMG_5661

CHANEL TAN DE SOLEIL BRONZER er en cremet af slagsen og bruges inden du påfører din pudder-formet contour. Den kan også bruges alene, dog ville jeg sætte den med en pudder, da holdbarheden vil forlænges til hele natten. Denne bronzer giver sådan en sund glød til huden og er nærmest den samme, som den vi opnår når vi er sydpå.

Forhandles i Matas og Magasin – Vejl. pris 500 kr.

NARS CONTOUR KIT i farven Olympia og netop contouring er utrolig pænt på billeder og jeg regner med, at stort set alle ender på mindst 2 billeder denne aften og her kan du være sikker på, at du fremhæver dine kindben på bedste vis. Dette lille kit kommer med en highlight pudder (uden shimmer) til at sætte de lyse områder i ansigtet eks. under øjne over din concealer, rundt om munden, hagen etc.

Forhandles i SEPHORA – vejl. pris 330 kr.

IMG_5668

MAC SOFT & GENTLE Mineralize Skinfinish shimmer highlight er så pæn på de øverste kindben, jeg bruger den lige under øjet – der hvor du kan mærke dine øverste kindben og bruger en stippling brush til det, som den vist på billedet fra GLOMINERALS. Man kan ikke undvære en highlight på de kindben denne aften, i hvert fald ikke for mit vedkomne og husk at bruge lidt på læben (amour-buen) på denne måde kan du give den illusion om mere fyldige og flotte læber.

Fås online her, i MAC PRO Store eller i Magasin. – vejl. pris 240 kr.

IMG_5685

REAL TECHNIQUES Bold Metals pensler er nogle af mine favoritter, jeg bruger den som hedder “Triangle Foundation” til at tone min contouring og få den til at se naturlig ud. Med den anden pensel som går under navnet “Tapered Blush”  til at sætte min concealer under øjne med en highlight pudder – ja, man kan sagtens bruge sine pensler til andet end hvad de er beregnet til.

Triangle Foundation kan fås her og Tapered Blush kan således fås online her til 275 kr.

IMG_5672

IMG_5688

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *