Beauty

Gift Guide med Sephora // Find den perfekte beauty gave.

By  | 

Der er ikke længe til juleaften og jeg har lavet en lille gift-guide med de sødeste beauty gaver fra SEPHORA, som kunne være helt igennem fantastiske at modtage. Som pigen der har alt, så skader det sjældent – at en beauty pakke under træet står og venter. Jeg ville i hvert fald finde det, så betænksomt samt helt fantastisk at modtage.

Jeg har samlet disse få produkter, som bliver solgt ekslusivt hos Sephora i Illum og Frederiksberg Centret.

IMG_3816

SEPHORA får denne vinter dit ønske til at gå i opfyldelse med utallige paletter og makeup-værktøjer til at gøre vinteren mere enestående. De komplette paletter indeholder alt du kan ønske dig, og giver dig mulighed for at skabe alt fra et nedtonet look til det smukke, dramatiske smokey eyes og røde glossy læber.

• Sephora Winter in The City (pris 240 kr.)
Indeholder hele 4 forskellige paletter med bynavne på hvert enkelte og så kan du lavet et helt look, da de både består af 4 øjenskygger samt én blush. Hvert enkelte by er beskrevet med farverne i paletten eksempelvis så er RIO paletten mere i øjenfaldende, da den er mere farverig.

IMG_3806

IMG_3809

• Sephora Winter Stories (pris 400 kr.)
Denne overdådelige makeup pallette med utallige øjenskygger, alt fra de matte til de mere shimmery farver er til at finde her. Jeg har leget med alle farverne og man kan skabe utrolig mange looks, du sætter selv kreativiteten. Som det ses, så kan du lave et helt enkelt – til det mere dramatiske look med farverne – Og så kommer det i en helt fantastisk emballage, nemlig en tyk, flot bog.

• Sephora My Fragrance To Roll (pris 115 kr.)
Jeg kender det tit på mig selv, min taske kan blive SÅ tung når jeg bærer rundt på mine parfume flasker – og den her kan du fylde op og tage med i lommen, hvis det nu var det du ønsker. Den fylder intet og er på ingen måde tung, perfekt at have med til hverdag.

IMG_3805

Sephora Impeccable Bun - Bun Set Blonde DKK 100

• Sephora Impeccable Bun – Bun set Blond eller Brunette (pris 100 kr.)
Jeg elsker at lave de hår buns (se guide her), og det går så hurtigt når man skal ud. Tit så har man ikke så meget tid, til lige at fiksere håret og denne løsning ser både godt ud og det går hurtigt – alt hvad du skal bruge til at lave sådan en sag, findes i dette kit. Så findes de både til dig med lyst hår eller mørkere hår.

• Bath balls fra Sephora er sådan et fint lille sæt med til dig hvis du ejer et badekar eller personen, der skal have dem i gave gør – så er disse bare geniale og giver den helt dejlige velvære fornemmelse. Jeg bruger dem tit, hvis jeg ønsker at slappe helt af og bringe den dejlige aroma frem.

IMG_3801
IMG_3788

* modtaget til test.lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *