Beauty

Mit interview med talentfulde KAT VON D // Hudpleje + fremtiden for KAT VON D BEAUTY

By  | 

Da Kat Von D gæstede København for en uge siden, fik jeg mulighed for at interviewe hende i de smukkesteste omgivelser hos MAIO, som ligger i toppen af Illum. Grunden til at Kat var i Danmark er, at hun hermed har lanceret mere af sin kollektion i SEPHORA – vi kan nu dykke helt ned i hendes vilde farver og lange holdbarhed.

Kat er såden en ildsjæl og brænder bogstaveligt for hvad hun laver og det hun står for, hun er ikke kun talentfuld, men en person med stor omsorg for hvad der er omkring. Hun er veganer og ejer to søde katte Piaf og Poe, derudover er hun fortaler for dyrerettigheder – Kat Von D Beauty er desuden Cruelty-Free samt vegansk.

KVD_copenhagen_by_thorbjornfessel.com (4 of 192)

Vi startede med store smil og hendes varme, smittede hurtigt af på dem omkring hende. Jeg fik spurgt lidt ind til hendes interesser, musikken som præger en stor del af hendes liv (hun spiller klaver og så elsker hun vintage Orgel)

Mit interview med Kat Von D + hendes svar.

1. Spørgsmål: Du startede med at være kendt, som den talentfulde tattoo-artist i L.A INK, som var en stor del af de flestes liv – men hvordan besluttede du, at du ville have en karriere inde for makeupverden ?

KAT: Med alt succesen fra tvshowet, lagde SEPHORA og mine fans mærke til mig og var nysgerrige over hvilke rød læbestift jeg havde på – som jeg til den dag i dag, stadig har på. De kom med den idé, at lave en læbestift i samarbejde med mig og fra det punkt, fandt jeg min kærlighed for makeuppen, som startede med den røde læbefarve.

KVD_copenhagen_by_thorbjornfessel.com (36 of 192)

2. Spørgsmål: Som en passioneret tattoo-artist, hvorfor besluttede du at kreere produkter, som dækker tatoveringer ?

KAT: Da jeg først lancerede Lock-It Tattoo concealer, fik jeg så meget kritik fra folk i Tattoo verden – de sagde; Hvis du er en artist, hvorfor vil du så dække dit værk ?. I mine tanker var jeg lidt, hvis du har friheden til at få tatoveringer, så skal du også havde friheden til at kunne dække dem. Jeg besluttede derfor at lave en formular, som er stærk nok til at dække tatoveringer og hvis den kan det, så vil den også kunne dække alt fra ar, akne og de mørke rande under øjne. Det var faktisk idéen bag både concealer og foundation – at have friheden til at dække hvad man ønsker og vil.

IMG_0442

3. Spørgsmål: Hvad er dit favorit produkt, som du ikke kan leve uden ?

KAT: Det er faktisk det mest spurgte spørgsmål og det er så svært for mig at vælge – jeg elsker alt, jeg bruger Tattoo Liner hver dag, men igen så bruger jeg øjenskyggerne, foundation og de læbestifter – jeg elsker simpelthen det hele.

4. Spørgsmål: Kunne du nogensinde overveje, at bevæge dig ind på hudpleje markedet ?

KAT: Jeg mener at hudpleje virkelig tiltrækker mig, men uden at lyde prædikende, ærligt så komme det inde fra. Jeg er en stor fortaler for at være veganer og videnskabelige undersøgelser viser, at hvis man skærer mejeri-produkter ud af ens kost, vil det hjælpe alt fra Rosacea til akne. For mig så plejede jeg at ryge siden jeg var 12 år og jeg stoppede sidste år, jeg har set flere fordele ved at skære mejeri produkter ud af min kost. Jeg kunne fortælle dig, at denne dyre creme virker, men det ville jeg ikke, da det blot ville være en placebo effekt – det som tæller er det indre og jeg vil hellere forblive med at “male ansigter”/LET’S PAINT OUR FACES.

katbeautifice

5. Spørgsmål: Jeg ved du har en stor kærlighed for klassisk musik – indkorperere du nogle gange musikken med makeuppen?

KAT: Ja, mine første to paletter, som jeg lancerede 8 år siden – Ludwig og Beethoven paletterne, man burde næsten byde på dem i dag, da de er penge værd. Men da jeg var i Sverige for nyligt snakkede vi om kunstneren Kent, men jeg har musik med i alt; læbestifterne, skyggerne er alle fået navne efter mine favorit kunstnere, lyrik og sang titler. Jeg bliver nødt til at opkalde noget, som har med Danmark at gøre.

6. Spørgsmål: Til aller sidst, hvordan ser fremtiden ud for Kat Von D Beauty ?

KAT: Den ser lys, skinnende ud og fuld af glitter, der er så mange nye tiltag som kommer og jeg ved at i her i Skandinavien har fået 12 nuancer af The Ever Lasting liquid Lipsticks – og forhåbenligt får I dem alle (der er 30 i alt). Der bliver lanceret nye øjenskygge paletter, men I er så heldige mht. farverne – I har en del af de farver som allerede er udsolgt i USA og andre lande. Jeg håber at I vil elske dem, så meget som jeg gør.

//Kat Von D sluttede af med en masse smil og kram, mens hun takkede for det fine interview.
Billeder taget af Thor Bjorn Fessel.

KVD_copenhagen_by_thorbjornfessel.com (3 of 192)

Hop ned i SEPHORA og prøv alle hendes farver, I vil blive så overraskede over pigmenteringen, som er så blød og intens. Hendes læbestifter, både i flydende og fast – er nok noget af det smukkeste og de holder SÅ længe. Du behøver ikke tænke på, at du skal påføre i løbet af dagen og som et stort plus – de er IKKE udtørrende på læberne.

Et stort tak til både 9PR, Cecilie og SEPHORA for at afholde sådan et fint event.
lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *