Beauty

NYHED // Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer + Extra Gentle Cleansing Foam.

By  | 

Clinique introducere en helt ny natmaske – den nye Superdefense Night Recovery Moisturizer gør det hårde arbejde mens huden får slappet af. Denne creme hjælper imod de tidlige tegn på aldring, da den går ind og beskytter mod alle de frie radikaler. Hovedingredienserne hjælper ved at styrker hudbarrieren og stimulere den naturlige kollagen samt elastin produktionen. Du kan forvente at stå op med sådan en frisk, sund hud hver morgen og dermed klar til, at tage hånd om dagen.

IMG_6103
Beskytter mod det miljøskadelige, som findes udenfor

Ergothionein er en antioxidant amino syre, som findes naturligt i kroppen, som er udsat for de skadelige frie radikaler – denne amino syre hjælper ved at beskytte huden mod alt forurening.

Vitamin C samt E, er kendte for at opretholde den sunde hud ved at kæmpe mod hårde frie radikaler.

Rosmarin-blad ekstrakt hjælper huden ved at styrke dens barriere fra alt forureningen og stimulere den naturlige kollagen.

Jeg bruger den hver 3 nat – den har været så utrolig hjælpsom her i vintermånederne, da jeg har haft lidt tørrer hud end normalt og cremen har givet mig den sunde glød hver morgen. Jeg er stået op og set hvor fast og blød min hud er. Når man er tør i huden, så kan der opstå det, at huden vil begynde at overproducere olie – dog vil det ikke hjælpe og kun forvolde i urenheder. Derfor skal man huske at bruge godt med fugt om man lider af tør, kombineret eller fedtet hud.

Brug den således: Kom den på over din creme eller brug den efter din serum / dog 30 min – 1 time inden sengetid. Til hudtype 1 & 2 – meget tør til kombineret.

IMG_6075

Fasteden kommer af:
Af proteinet fra den naturlige og højt-kvalitetsfylde polypeptide, som er en amino syre – proteinet hjælper ved at bygge kollagen i huden og på denne måde vil huden se mere fast og sundere ud med en frisk glød indefra.

Sojabønnen’s protein hjælper med at stimulere kollagen samt elastin produktionen, som på denne måde går ind og fylder op i de fine linjer i huden.

Prisen er 425 kr. og forhandles i Matas og Magasin eller online her.

IMG_6101

Extra Gentle Cleansing Foam er fløjlsagtig – denne bløde skum renser selv følsom hud med omhu . Formlen irriterer ikke og fjerner blidt snavs samt urenheder. Den bløde og milde konsistens giver efterfølgende huden den friske og rene fornemelse – du ender ikke med den ekstrem stramme eller tørre hud efter.

Jeg bruger den hver morgen samt aften, da den blot fjerner snavs fra huden uden at gøre den irriteret – brug den med dit Sonic System eller blot med hænderne. Jeg foretrækker at gøre det med hånden om morgenen, da huden ikke har makeup eller andet på – kun lige i overfladen og det mener jeg ikke, at der behøves den dybderensende maskine.

Prisen er 165 kr. og er tilgængelig fra denne måned.

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *