Beauty

SHU UEMURA // Essence absolue – Nourishing Cleansing Milk

By  | 

Den ret så revolutionerende Nourishing Cleansing Milk er det nyeste skud på stammen fra Shu Uemura – Essence Absolue serien giver gyb næring og fugt til håret og indeholder den essentielle camelliaolie, som hjælper til når håret er tørt. Inspirationen for Nourishing milk findes i de legendariske geishaers hårhemmeligheder – årsagen til dette er at camelliaolien både blødgør, udglatter og fremhæver skønheden i hår, som er meget tørt. Samtidigt giver den mælkeagtige konsistens en eksklusiv oplevelse af rens, med et let skum, som giver hårfibrene en dyb næring.

Nourishing Cleansing milk hjælper til mod det meget tørre hår og omfavner hårfibrene og fjerner blidt urenheder. Den opfrisker dermed også håret uden af fjerne de naturlige olier, som er med til at holde håret sundt. Dette produkt er perfekt til dig som ønsker at spare tid på at vaske håret med shampoo og balsam, at skære ned på traditionel shampoo eller har brug for en let hårvask efter træning.

Sådan anvender du Shu Uemura Nourishing Cleansing Milk:
Rens og plej blidt med produktet og arbejd den op til en let skum, skyl derefter ud. Hvis du ønsker en mere dybdegående maske-effekt, så lad den sidde i 5-10 min. i håret.

Dette produkt er sulfat – silikone og parabenfri.
Prisen for 250 ml. er 250 kr. og forhandles i SHU UEMURA hårsaloner.

IMG_7124

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *