Beauty

SG79 STHLM NO. 1 Eau De Parfum // en ny duft i min samling.

By  | 

SG79 STHLM No. 1 giver enhver mulighed for selv at tolke og opleve duften uden forudindtagede holdninger – Her har man valgt at fokusere på dufte baseret på moderne og harmoniske kunstfotos, hvor indpakningen giver en distingtiv kontrast på parfumehylderne. Denne duft er blevet godt brugt den seneste tid hos mig, og jeg har tit langet ud efter den, da den har en helt særlig plads i min kollektion af parfumer – jeg er nemlig en storbruger af dufte, som har noget specielt over dem.

IMG_7538

SG79 STHLM No. 1
En raffineret og moderne EDP blandet med friske og solrige noter for en æstetisk duft. Duften åbnes med en forfriskende blanding af orange, pink peber og kardemomme for at afsløre et stærkt hjerte af ingefær, muskatnød og koriander.
Sensuelle akkorder af harpiks, tiare blomster, og et strejf af citronskal danner denne moderne duft. Topnoten er appelsinskal, pink peber og kardemomme.

IMG_7517 kopi

IMG_7516

En moderne parfume som blander friske og solfyldte noter til en opløftende duft.

Topnoter: Appelsinskal, pink peber og kardemomme
Hjertenote: Ingefær, Muskatnød, koriander og harpiks
Basenote: Harpiks, citron og tiare blomster

Vejl. pris for 15 ml. er 245 kr. og forhandles hos Magasin – samt online her.

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *