Beauty

Blushed med NARS SPRING 2017 Collection

By  | 

NARS introducerer os hermed for SPRING 2017 kollektionen og der er en masse skønne produkter, som man simplethen skal ned og prøve, få fingrene i hos SEPHORA. Jeg har selvfølgelig nogle favoritter i denne kollektion, og har dermed også en stor kærlighed for deres utrolig smukke blush, highlight og bronzer- paletter. De kan bare noget og så kan man blot have én enkelt palette med og man er dækket ind.

Kollektionen Incendiary har et afsæt i smukke brændte nuancer, blålige toner og general er inspirationen taget fra de vilde blomster i naturen. Denne fine kollektion består af en variation af både øjenskygger, læbestifter og blush, som dermed resulterer i et fuldt look til forårets lysere tider. Funderer du over, hvem der har skudt denne kampagne ? – Så er det selveste Francoise Nars selv og modellen er hans muse Daria Strokous.

NARS Unfiltered I Blush palette består af 6 virkelig smukke blushes med varme undertoner – som er helt perfekt til min varme hudfarve, men også til alle andre hudtoner. Fem af farverne i paletten er limited edition og den eneste som ikke er limited edition er Exhibit A.

Jeg har personligt noget for at blande mine blushes, på denne måde kreerer jeg min helt egen farve – som både har en helt unik nuance. Det kan man selvfølgelig også her med denne palette, der er både en variation mellem matte og shimmery formler.

Vejl. pris 405 DKK og forhandles ekslusivt hos Sephora fra februar 2017

NARS Soft Matte Complete Concealer er den helt seneste concealer fra NARS, som er rettet imod de mørke rande under øjnene. Denne lille sag tilbyder en helt ideel dækning med et meget naturligt finish efterfølgende – jeg har både prøvet den med en corrector under og uden – den er giver en dækning med begge teknikker og derfor kan man formindske sin rutine og være ude af døren i god tid. Denne tekstur er ikke oliereret og har soft-focus egenskaber.

Vejl. pris 245 DKK og er tilgængelig i 10 nuancer hos Sephora.

Pore & Shine Control Primer er en primer der minimerer synet af store porer effektivt, og kontollerer olieret hud. Formlen er vægtløs og vil derfor ikke føles tung på huden – den udglatter hudens overflade og giver den en perfekt base inden påføring af foundation eller pudder.

Du kan enten bruge den i hele ansigtet eller blot i T-zonen, mange har den tendens at blive fedtet i netop i dette område og har brug for fugt på kinderne. Brug den således kun hvor du har brug for ekstra hjælp.

Vejl. pris 295 DKK forhandles i Sephora.

Alle produkterne forhandles fra februar 2017 ekslusivt hos Sephora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *