Beauty

SKINFOOD – Too Cool For School – CAOLIN → Innovativ hudpleje nu i DK.

By  | 

Der er intet bedre end innovativ hudpleje på det danske marked – jeg kan ikke få armene ned over, at vi endelig kan handle nogle helt enestående mærker i Sephora. Jeg snakker selvfølgelig om Too Cool For School, SkinFood og Caolin, som har nogle produkter, man bare burde eje og dermed prøve på huden.

Filosofien bag Skinfood er baseret på det fakta, at korrekt ernæring hjælper på hudens tilstand, og derfor er Skinfoods produkter baseret på de reneste ingredienser fra frugt og grønt. Dette brand er altid på udkig efter de nyeste og mest effektive ingredienser, når de skal udvikle helt nye produkter.

Udover at ingredienserne er baseret på frugt og grønt, så står økologi og bæredygtighed højt for dem. Elementer såsom vitaminer, mineraler og antioxidanter er ualmindeligt effektive i hudpleje, og det er derfor også grundstene i Skinfoods produkter.

BLACK SUGAR PERFECT ESSENTIAL SCRUB 2X – Skinfood
Denne maske har været én favorit hos Skinfoods fans i over et årti, og er netop nu blevet forbedret og reformuleret, så den er endnu mere effektiv. Formlen består af glycolsyre fra risvin, vegetabilsk olie og rørsukker, der er med til at hjælpe huden forny sig – da den fjerner de døde hudceller øjeblikkeligt og efterlader huden mere blød og ensartet. Vejl. pris 205 DKK

RICE MASK WASH OFF – Skinfood
Er baseret på ekstrakt af ris, som har det formål at eksfolierer huden og bringe glød frem. Den er mild i mod huden og er derfor helt ideel for dig, som har sensitiv og tør hud. Denne maske bruges på tør hud og vaskes derefter af med lunkent vand. Vejl. pris 120 DKK

EGG MELLOW CREAM – Too Cool For School
Denne opstrammende creme virker som en serum, primer, øjen – og halscreme, en maske du kan sove med. Den er beriget med et højt indhold af æggeblomme – og æggehvide ekstrakt samt inka omega olie, som giver intens fugtighed til huden.

Cremen er også beriget med kollagenfibre, som støtter forekomsten af mere elastisk hud. Ingen parabener, sulfater eller phthalater er til at finde i denne vidunder creme til huden. Vejl. pris 210 DKK

EGG MOUSSE PACK – Too Cool For School
Denne pisket, Marengs-lignende mousse ansigtsmaske er beriget med æggehvide og æggeblomme ekstrakter, som øjeblikkeligt forvandler ru, trist hud til en glat, og mere ensartet i så lidt som fem minutter.

Æggehvide ekstrakt renser og lysner, mens æggeblomme ekstrakt efterlader huden hydreret og silkeblød. Denne unikke, skummende ansigtsmaske fugter huden dybt og forbedrer brugen af andre hudplejeprodukter efterfølgende. Vejl. pris 150 DKK

PREMIUM HOT & COOL PORE PACK DUO
Er en detox duo som inkludere en steam mask, som går ind og åbner og renser porerne, og en opfriskende maske, der lukker og opstrammer porerne. Premium Blackhead Steam pore pack hot mask dybderenser porerne, og eksfolierer huden, for de døde hudceller med den blide korn. Masken indeholder kul, som absorberer overskydende sebum/talg og fjerner rester af makeup, som ellers ville blokkere porerne.

Den opstrammende maske stramme de udvidede porer og beroliger huden. Den er beriget med vand fra isgletschere fra Alaska, som opretholder hudens fugtniveau – selv efter masken er taget af. Denne maske indeholder også menthol, som er med til at berolige huden. Vejl. pris 220 DKK

Alle produkterne bliver kun forhandlet hos SEPHORA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *