Beauty

Iles Formula Shampoo, Conditioner + Serum

By  | 

Australieren Wendy Iles, er skønhedsbranchens mest respekterede frisør og hun er den udråbte dronning når det kommer til hår – jeg har fået lov til at teste lidt forskelligt fra Iles Formula, faktisk alt hvad man skal bruge når man plejer og vasker håret.

Iles Formula Shampoo blev skabt ved at udvælge de mest eksklusive, højtydende antioxidant-rige ingredienser til at arbejde for alle aldre og hårtyper. Det udglatter straks, reparere og beskytter håret samtidig med, at det giver en lækker silkeagtig tekstur. Denne fine formel renser uden nogensinde at tage farven samt udtørre håret. // Denne shampoo er desuden sulfat-fri, brug den ved at gøre håret vådt og derefter påfør lidt shampoo i håret.

Iles Formula Conditioner 
Denne balsam er ideel til alle hårtyper, derfor blev den udviklet til at omdanne beskadiget, halm-lignende hår i spundet silke perfektion.

Denne formel består af: reparationer + revitaliserer selv de mest beskadigede hår i mindre end 60 sekunder.
Et program, og du vil straks se hårets sløvhed og ru tekstur forsvinde. Silke proteiner skaber en øjeblikkelig vellystig effekt på håret. Du vil se, at selv når de er våde, vil dit hår føles glat og silkeblød. Knuder og tangles glider væk og efterlader håret smukt sundt, med en delikat duft af hvide blomster.

Iles Formula Serum
Denne parabene fri formel skaber en skærm mod UV-stråler, fugt og frie radikaler – styrker håret + hjælpe reparation spaltede spidser + forhindre farvede hår i at falme. Let parfumeret med hvide blomster.
Dette kan bruges før og / eller efter tørring.

Vejl. pris for sættet 1000 DKK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *