Beauty

Caudalie Vinoperfect – NYHED !

By  | 

Idéen samt inspirationen bag disse to nyheder fra Caudalie, er fra Asien – hvor Mathilde Thomas har dykket ned i den kosmetiske branche. Hun søgte nogle ret simple elementer, som skulle være inkluderet i denne serie og det var: blød, stram og plump hud. Netop dette er taget direkte fra de koreanske kvinder, som altid har en smuk glød og porcelænshud, som både ser sund og frisk ud.

Vinoperfect Concentrated Brightening Essence
Er STEP 1. og forbereder huden til en bedre optagelse af ens serum. Essence som dette er, er en af de bedst gemte hemmeligheder, og giver huden det lidt ekstra – som vi ofte opsøger i vores hud, den blødere og sundere hud. Brug den enten med en vatrondel eller fingerspidserne, jeg anbefaler selvfølgelig fingerspidserne – mindre produkt går til spilde og du har kontrol over fordelingen af Essencen på både ansigt, hals og décolletage.

Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting
Er et kultprodukt og STEP.2, denne olie-frie serum, med højt indhold af Viniferine, booster hudens udstråling, reducerer og lysner pigmentforandringer samt korrigere og udjævner hudtonen.

Produktet er skabt med de effektive nøgleingredienser: Viniferine titreret ved 1000 ppm – reducerer pigmentforandringer og giver udstråling. Squalane fra oliven – Fugtgivende. Duft – Mynte, kommen, galbanum. Den kan påføres både morgen og aften på afrenset hud, herefter påføres ansigtscremen.

Forhandles i Magasin + Magasin.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *