Anmeldelse

Les Mini Chloé – Ideel til rejse-tasken.

By  | 

Chlóe lancerede for ikke så længe siden deres Les Mini Chloé, som er små dufte perfekte til rejsen. Jeg kan lide at bære de små tasker på farten og der er ikke så meget plads til min store Chloé EDP på 100 ml. i den, så da jeg så denne lancering kunne jeg ikke få armene ned. Det er helt genialt, vi alle vil gerne spare plads i vores rejsetaske, eller generelt – så er der også plads til alt andet godt.

Og kender man ikke Chloé, så er det faktisk også et godt køb – man kan prøve de forskellige varianter i em 20 ml. flakon. Og ja, de kommer i det skønneste design, som de store flakoner, bare i mini størrelse. Jeg har altid haft en kærlighed for duftene fra Chloé, helt bestemt klassikeren som er købt op til flere gange og brugt helt op.

Signature Chloé kommer som både Eau de toilette (295 DKK) og Eau de Parfum (295 DKK) denne duft er meget elegang, sensuel og pudret. Den udvikler sig så godt i løbet af dagene og holder faktisk også på huden, selvom man har fat i en EDT.

Noterne i Chloé Signature er:
Rose, magnolia og liljekonval // Forhandles online her.

Den anden i Chloé samlingen er den helt vidunderlige Love Story som også kommer i både EDP og EDT – samme pris som klassikeren ovenfor (295 DKK).  Flakonen taler for sig selv og udstråler fransk på så mange vinkler, i både design der minder om Arc de triomphe de l’Étoile og duften som beskrives som sødmefuld, blomstret og romantisk.

Duftnoter: Hvid stephanotis og orangeblomst // Forhandles her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *