Beauty

Elizabeth Arden Tropical Escape Color Collection

By  | 

Den nye kollektion er landet i butikkerne og går under navnet Tropical Escape Color, som er inspireret af de funklende og levende farver i troperne med glitrende metalfarver, der lysner, former og fremhæver, og giver huden en smuk og helt igennem naturlige glød.

FourEver Bronze Bronzing Powder indeholder fire farverm der definerer og skaber en smuk glød. Man kan vælge mellem highlighter, blush, contouring og bronzer. Disse farver kan bruges alene eller sammen, på denne måde opnår man den helt præcise farve, som der ønskes. Ingredienserne er fugtgivende, og er specielt gode til tør hud og absorberer overskydende talg. Resultatet er en flot og mat finish.

TIP// Påfør først den mørke farve langs kindben, hårgrænse og kæbelinje. Highlight herefter kindben, næseryg, midt på øjenlåg, amorbue og kraveben. Fuldend looket med blush på kindbenene, eller brug bronzer, hvis der ønskes et mere gyldent look.

Vejl. pris 325 DKK. forhandles her.

Sheer Kis Lip Oil er et perfekt strejf af funklende farver, der både er flot og funktionelt. Lip Oil glider let over læberne med en silkeblød fornemmelse. De giver samme glans som en lipgloss og samme plejende fornemmelse som en læbestift – resultatet er flotte og fyldige læber // Vejl. pris.  200 DKK forhandles her.

Hovedingredienserne er: Kokosolie, avocadoolie, tsubakiolie og meadowfoamolie.

Limited Edition Dare to Bare Body Bronzing Oil giver huden en smuk og driskret glød med en glitrende effekt. Luksuriøs og let olie med fugtgivende ingredienser og glimmer, der udvisker fine linjer og rynker og giver varm glød – alt dette med en skøn duft af vanilje og kokos, der leder tankerne hen på tropiske himmelstrøg // Vejl. pris 290 DKK. forhandles her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *