Beauty

GUCCI FLORA GARDENIA LMD.

By  | 

Den nye Flora Gardenia limited edition duft har et strålende, moderne farveskær i pink. Den multifacetterende rosa nuance pryder også den nye, smukke emballage hvor den møder det botaniske Flora-prints flora og fauna.

Flora Gardenia, en af duftene i Flora duftkollektionen, er en lyrisk hyldest til den fine gardenia. Den originale eau de toilette’s komposition hykder den lethed, der præger gardeniabuskens første blomster, og deres vanedannende, rige fylde, når den står i fuldt flor.

Duftens intenst feminine noter af røde bær, hvide gardenia i hjertet og patchouli og brunt sukker i kropsnoten gør den til et moderne udtryk for skønhed og raffinement,

Top-note: feminine røde bær
Hjerte-note: hvid gardenia
Base-note: patchouli og brunt sukker.

Vejl. pris for 50 ml. 615 DKK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *