Beauty

HUDA BEAUTY I SEPHORA – 3D Highlighter palette // GOLDEN SANDS Edition.

By  | 

Den prisvindende beauty blogger HUDA KATTAN er en af de mest indflydelsesrige kvinder i Mellemøsten, med en fænomenal fanbase på både Instagram og Youtube – her deler hun alt inde for skønhedsverden og er en sensation i sit felt. Hun startede ud med øjenvipper og udviklede sit imperie med liquid lipstick + liplineres. Hun blev for alvor kendt i det danske, da hun begyndte at dele ud af sine nye læbeprodukter og i dag kan vi glædeligt tage forbi SEPHORA og købe alle hendes produkter – som er et besøg værd.

Hemmeligheden til den ultimative glød er denne skønne palette (The Golden Sands Edition), som kan prale af fire smukke farver. Den er ideel til at markere kindben, amorbuen + alt hvad du ønsker at fremhæve med lidt eller meget glød.

Tre af nuancerne er med perlemor pulver og en cremet strobe-cream, som man benytter først og så bygger man sin smukke highlight op. De tones helt vidunderligt ind i huden og her kan man bruge enten én nuance eller dem alle fire ved at følge guiden, som Huda Beauty har vedlagt paletten. Bruger man dem alle fire på én gang, opnår man en multidimensionel udstråling og give lidt mere spil end hvad man får ved kun en nuance.

Vejl. pris 360 DKK forhandles kun i SEPHORA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *