Anmeldelse

LA MER – Gløden der holder helt til de kolde måneder.

By  | 

Jeg har igennem sommeren haft fornøjelsen af, at prøve disse to lækre produkter fra LA MER og har nydt både af glød og beskyttelse til min hud. Vi er mange som drager til de varmere lande, så snart det bliver koldt herhjemme – derfor kan det sagtens betale sig, at investere i en god solcreme med en SPF 30.

The Reparative Sun Lotion til ansigtet med spf 30, er både luksuriøs og dybt fugtende. Den virker foryngende og yder beskyttelse mod UVA- og UVB stråler, udbedrer synligheden af eksisterende skader og forebygger nye linjer og rynker. Hvilket er at kombinere hudpleje og beskyttelse i ét produkt.

Anvendes således: Påføres ansigt, hals og décolleté 30 minutter før soludsættelse. Påfør mere hver anden time, efter svømning eller tørring med håndklæde, eller hvis du har svedt.

Vejl. pris 925 kr.

The Glowing body oil er en rig olie, som indeholder vitamin E og nærende olie – der netop gør den her helt luksuriøse kropsolie helt fantastisk til at blødgøre huden og give den helt naturlige solkysset glød, som man netop savner her i disse måneder. Når jeg bruger den kommer jeg den i håndfladerne og smør den direkte på huden.

Jeg starter med decolleté, arme, ben etc. alt det for at give mig den helt rette fugt. Når vi snakker glød og at den giver kroppen netop det, så er det ikke fordi den er fedtet eller lægger sig som et film på huden, nej den absorberer ret hurtigt. Man opnår lidt ala glød indefra og ud med denne fine sag.

Anvendes således: brug den på kroppen og påfør den i cirkulære-bevægelser, hvis du vil kan der sagtens bruges en bodylotion inden eller efter. Dog synes jeg at denne olie giver en god omgang fugt alene.

Limited edition – vejl. pris ca. 700 kr.

*produkter modtaget til test.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *