Beauty

4 forskellige dufte – én til hver smag.

By  | 

Dufte er utrolig personlige og vi har ikke alle den samme smag, udover det så kan en duft skabe et minde – skabe historier og give dig den mest betryggende følelse. En parfume er ikke bare en duft, det er mere end det. Derfor skal parfumer heller ikke være ens, vi skal have valgmuligheder og mulighed for at skabe et smukt minde med netop den duft.

Fire forskellige duft, som alle er unikke på hver deres måde – om du er til de helt søde eller mere neutrale, så kan du muligvis finde det i én af disse.

SG 79 STHLM No. 6 er en parfume som er omfavnende, sensuel, sød, varm og  med blød vanilje.
Vanille og gourmand noter er nøgle ingredienser, omgivet af orange blomst. Duftens sammensætning åbner med skarpe, friske citrus-cologne noter, mens basen er varm, gourmand og pulveragtig.

Top noter; citrus og en buket blomster
Hjerte noter; rose og orange blomst
Base noter; pudrig, musk, let ambra og vanilje.

Vejl. pris 445 DKK.

Viva La Juicy Glacé friske og kølige strejf af frossen mandarin, frostklare solbærblade og pæresorbet. De elegante noter af jasmin og frodige frugter i kombination med varm vanilje og dyb sandeltræ, skaber en perfekt afbalanceret duft, der kan bruges hele året rundt. Denne duft er en af de sødere af slagsen, så er du til den form for parfume – så skal den prøves, er du mere til de friske, vil jeg holde igen her.

Vejl pris 650 DKK for 100 ml.

POP BLUEBELL fra Stella McCartney er en feminin blomsterduft, med et twist af engelsk klokkeblomst. Duften er til dig, som lever i nuet, og til dig, som tør at være dig selv. “Modig, frygtløs og fri sammen med dine bedste veninder”.
POP Bluebell hylder den sjældne engelske klokkeblomst med en delikat og dugfrisk duft. Klokkeblomsten er helt sin egen, og ikke som nogen anden blomst, med sin indre styrke, og ydre skønhed trives den bedst i de engelske skove og blomstrer sig fint og enkelt som et fint blåt slør.

POP Bluebell har den perfekte balance mellem blomster og trænoter uden at være for sød, og er en dybere og mere direkte version af den originale POP duft med autentisk kombination af tuberose og sandeltræ.

Vejl. 595 DKK for 50 ml. 

Clean Warm Cashmere er en Limited Edition duft, der indeholder noter af Bergamotte, Solbær,
Iris og Cedertræ. Duften bringer dig tilbage til simple øjeblikke af bekvemmelighed iført lag af Cashmere på en frisk Efterårsdag.

Vejl. pris for 30 ml. 395 DKK

Denne duft kan bæres alene eller som, jeg nogle gange kan lide – blande den med andre. Parfumer er en personlig smag og vi kan netop gøre og bære vores dufte, som vi ønsker – så bryd ud i noget nyt, prøv dem på huden hver gang du tester en parfume og se om det er dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *