Anmeldelse

Benefit Cosmetics – alt hvad du skal bruge.

By  | 

Min kærlighed til Benefit Cosmetics har altid været stor, især efter de relancerede deres concealers og dermed lancerede nye på samme omgang – jeg kunne ikke få armene ned. Jeg har testet dem i forskellige forhold, både hvor længe de holder – holder de hvad de lover med fuld dækkeevne og fugter de samtidigt området ved øjnene?

Boi-ing Airbrush concealer giver den helt glatte overflade, dækkede virkelig godt under øjnene – slap for de triste mærke rande, som kan forekomme oftere end hvad man har lyst. Prøvede derefter at dække dem uden en korrigerende farve først (korrigering af mørke rande, bruger man en fersken farvet concealer som step 1) og synes faktisk, at jeg kunne undvære at korrigerer når jeg brugte Airbrush concealer.

Jeg varmede altid produktet op med fingeren og påførte det, de områder som behøvede lidt ekstra hjælp. Derefter tonede jeg produktet pænt ind med en dampet svamp. Virkede forbløffende godt og holdt hele dagen både med og uden transparent pudder.

Vejl. pris 210 DKK forhandles her.

Boi-ing Hydrating concealer er en ret fugtgivende dækkestift, som ved hjælp af måden den er designet, både yder en mellem dækkende concealer der fugter området omkring øjnene. Denne form for concealer bruger jeg som regel på dage, hvor jeg ikke vil dække så meget og bare vil have et naturligt look – samt fugte. Den er perfekt parret med en BB eller CC cream, som faktisk har samme evne som denne fine lille sag fra Benefit. Den er nem at have i den lille makeup-pung på farven og perfekt til at touche up med.

Den har en brightning effekt, som passer godt med det fugtgivende element – man behøver heller ikke mere end lidt dækkeevne på de dage. God til hende, som ønske et naturligt resultat.

Vejl. pris 210 DKK forhandles her.

Til noget helt tredje er Benefit’s GALifornia blush. Denne blush har gyldne og varme toner i sig, samt pink som giver en virkelig fin farve til kinderne og mild form for shimmer, som netop giver den solkysset hud, til den vintertrætte og grå hud. Og hvis du ikke har haft fingrene i denne blush, så har du måske heller ikke duftet til den – den karekterisktiske signatur Galifornia Dreamin’ duft indeholder noter af grapefrugt og vanilje.

Benefit har altid de mest gennemførste blush’s i den fineste emballage, jeg kan ikke sætte en eneste finger her. Da man netop får smukt design, unikt produkt, spejl og pensel i en lille kompakt.

Vejl. pris 295 DKK forhandles her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *