Beauty

CALVIN Klein Obsessed for him and her.

By  | 

Calvin Klein har lanceret deres nyeste skud – OBSESSED for him and her. Parfumen hylder den kraftfulde tiltrækning der kan opstå imellem en mand og en kvinde. Den orientalske duft til hende, er med noter af blandt andet hvid lavendel og cremet musk, der tilsammen giver en fortryllende og ret så fængslende duft.

Disse noter leder diskret tankerne hen på en helt særlig romance hvor spændingen imellem denne unikke mand og kvinde aldrig bliver glemt. I hjertet af duften sidder de mere opløftende og blomstrende noter fra blandt andet mørk lavendel og viol, der skaber en skøn opmærksomhed omkring hende.

Det er dog bundnoterne af de forskellige slags moskus der skaber tanken om – “hvor dufter hun sensuelt og ret godt” og får dem derfor til at vende blikket – uanset køn. En meget sensuel, forførende og helt igennem attraktiv duft, der passer perfekt til nutidens kvinde.

Vejl. pris 50 ml EDP for 545 DKK

Hvad med duften til ham – jamen, det er en helt vidunderlig og nytænkende duft, med udgangspunkt i den oprindeligeObsession parfume fra fortrinlige Calvin Klein. Denne maskuline duft, er fortællingen om hvordan man i en periode kan ramme midten af kærlighed og vanvid.

De mørke, forførende og sensuelle noter fra blandt andet rå peber, kraftig cedar træ, mørk læder, luksuriøs patchouli samt varmt rav, er de helt rigtige rigtige ingredienser til at beskrive følelsen BESAT, som er dét hele denne duft går ud på.

Det er dog de forfriskende noter af blandt andet opløftende grape frugt og forførende sød vanilje der trækker følelsen tilbage til kærlighed, og er samtidig det der holder hele fortællingen i balance. En vidunderlig duft til den maskuline mand, der lever i nutiden, men har de dybe og romantiske minder med sig over alt.

Vejl. pris 75 ml. EDT for 485 DKK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *