Beauty

Flydende læbestift og highlight til læberne ?! + swatches

By  | 

Ja, du læste rigtigt – flydende læbestift har vi kendt længe nu, hvor det er den samme intensitet, dog i flydende form – nogle gange kommer de i matte, gennemsigtige og andre gange cremede. HUDABEAUTY gjorde det så, ændrede trenden og da strobing (highlight, som det også hedder) var den nyeste hype – slog HUDABEAUTY til og lancerede deres helt igennem gennemførte Lip-strobes.

Disse Lip-strobes kan bæres alene eller ovenpå en læbestift. De fremhæver læbens form og giver den ekstra dimension og unikke farve – som man sjældent ser i skønhedsverden. Jeg har været så glad for at lægge en lipliner, og derefter toppe den med en af disse strobes.

Udover at lave lipstrobes, så findes der også en form for contouring til læberne – disse produkter kommer i en travel-size og indeholder en lipliner i brun, en mørk flydende læbestift samt én i lysere nuance. Dette sæt er super smart, du kan nemlig forme læberne som du har lyst, og det betyder at du får et naturligt resultat.

Hvis man blot ønsker en helt almindelig mat læbestift, så sælges de også individuelt til 185 DKK. og forhandles ekslusivt hos sephora samt sephora.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *