Beauty

Urban Decay Beyond contour + en masse nyt.

By  | 

Urban Decay er et brand, som konstant udvider deres sortiment med nyheder, der både er gennemførte og unikke. Du finder ikke noget på markedet som du finder hos Urban Decay – nok også derfor de ligger højt på min liste. Jeg kan huske tilbage på hypen med Naked paletterne og derfra har de lanceret produkter, som man ikke anede kunne opfindes – i min bog, kaldes det kreativitet og nytænkning på høj plan.

Naked Skin Shapeshifter paletten, er en tre-i-en palette med alt hvad du skal bruge, til at lave contouring, farvekorrigering og én smuk perlemor nuance, som man kan highlight med. Den anden side har to cremer til at gøre det samme som på pudder siden. Hver nuance kan blandes og bygges op – så huden stadig ligner hud. Der er blevet kreeret en række nuancer og teksturer, så man kan skabe lige det look, man ønsker.

Vejl. pris 395 DKK. forhandles her.

Liquid Aura Illuminating mix-in medium glow kan tranformere enhver foundation, og gør det til perfektion. Det man gør er, tilføj et par dråber til din foundation for at opnå en omgående glow-effekt. Hvis du ønsker endnu mere glød, kan den påføres oven på ens foundation, de steder som ønskes skal fremhæves eks. kindbenene, næseryggen, eller amorbuen over læben.

Den lette formel er super let at påfører og lægger sig ikke ovenpå huden og ser fedtet hud, den giver en reel indre glød til huden. Dette form for produkt er et musthave i alle rutiner, om du bare kan lide at have lidt makeup på eller elsker at bruge en masse tid – så anbefaler jeg Liquid Aura mix-in medium glow. Den har en lysnende formel, som gør dagen eller natten helt speciel og ser utrolig smuk ud på billeder.

Vejl. pris 230 DKK. forhandles i Magasin.

The Velvetizer med denne løse pudder kan du gøre din foundation fløjlsagtig på et enkelt øjeblik. Du gør det ved at blande en mængde af produktet på størrelse med en mønt sammen med din foundation. Du får et glat, mat og utrolig langtidsholdbar foundation når disse produkter blandes sammen. Udover at give en form for soft-focus look på huden, så føles den rar at have på og ændrer ikke farven på ens foundation, grunden er at den er transparent.

Indeholder hverken olie, parabener, alkohol eller parfume. Vejl. pris 260 DKK. og forhandles her.

AFTERGLOW Highlight palette giver huden en vedvarende strålende glød, fire nye nuancer i denne palette som er lette, fintmalede i formlen, der føles superblød og nem at tone på huden med 8 timers holdbarhed. Afterglow er ikke en helt normal highlight som andre, der er blevet brugt en masse tid og teknologi for at holde pulveret helt fintmalet.

Det lækre ved denne er, at man kan bruge mere end normalt uden at den ser pudret ud – du kan bruge fingeren til at varme produktet endnu mere op og komme det på amorbuen, næseryggen og under brynet for at fremhæve disse områder. Jeg har især været glad for at mikse dem på kryds og tværs og benytte mig af varmerne ovenpå en blush – bare for at give looket lidt mere end normalt.

Vejl. pris 280 DKK og forhandles i Magasin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *