Beauty

KONKURRENCE// Vind 6 BOBBI BROWN Crushed Lip Color læbestifter/ VINDER FUNDET.

By  | 

Den nye BOBBI BROWN Crushed Lip Color læbestifts farver er hermed lanceret, de har udseendet af en læbestift opfylder, følelsen af en læbepomade. De er både nærende men føles så lette på læberne. Fyldt med knuste pigmenter og ingredienser dine læber vil elske – derfor er det den ultimative swipe and go formel.

Hvad er Crushed Lip Color?
En læbestift med en formel der giver både smukke og naturlige læber blot med ét strøg. Læbestiften indeholder en masse matte pigmenter, der giver intens farve med en smuk effekt. De er rige på E- og C-vitamin samt bivoks der glider nemt over læberne med en silkeblød fornemmelse. Påføres der et lag opnås et naturligt resultat, 2 lag og en mere intens farve opnås på læberne.

Vejl. pris 265 DKK for én læbestift og forhandles netop nu. 

( Konkurrencen findes under dette billede )

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN OM 6 LÆBESTIFTER:
– Følg @BEAUTIFICE på Instagram
– LIKE billedet hvor disse Bobbi Brown læbestifter ses.
– Jeg finder én vinder d. 31 Maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *