Beauty

PATRICK STARRR x MAC Vol. II

By  | 

Patrick Starrr som er en talentfuld makeupartist der begyndte på youtube og derfra gik hans karrierer bare frem. Han er udover at være kendt youtuber samt instagrammer også haft sin debut i makeupverden, som den første influencer med sin helt egen kollektion i samarbejde med MAC. Noget som kun hans følgere ved er, at han startede sit første makeup-job hos Mac i sin tid. Så at denne kollektion nr. II er blevet til, er noget stort.

Jeg har fået fingrene i ‘Me so fleek’ som er en del af kollektionen, som indeholder lidt flere pang farver end den anden af dem, som også er inkluderet i den nyeste lancering.

Hele kollektionen forhandles via link her.

Farverne i øjenskygge paletten er virkelig pigmenterede på selve øjenlåget og holdbare, jeg kommer altid en primer under – enten ‘painterly’ fra Mac eller ‘primer potion’ fra Urban Decay. Så længe øjenlåget bliver primet, så kan man forvente en virkelig lang holdbarhed af farverne.

Farverne hedder: In living Pink, Hickie, All’s Rosy og In the shadows.

Læbestiften Hey, boy, Hey ! er en behagelig Retro matte læbestift, som sidder på læberne så længe. Jeg bruger altid lip liner og således forlænges levetiden af en ganske almindelig læbestift meget længere. Mac laver også en Prep + prime til læberne, som man komme på inden lip liner og forlænge holdbarheden endnu mere. Jeg kan personligt sagtens nøjes med blot en lip liner – på denne måde smitter den heller ikke af rundt om munden.

Blush duo’en Take me home indeholder 2 forskellige blommefarvet blush – den ene af dem er dybere end den anden og perfekt til både at mikse, men også bare at kunne have nogle valgmuligheder. Den har et fint spejl, som Mac ofte er kendt for og så er de så fine på kinderne. Den her duo er faktisk min favorit farve kombination til en gylden, frisk hud.

Der er desuden også en Lip Glass i farven Queen P, kombiner den enten med læbestiften Hey, Boy, Hey!, over en lip liner eller kom den på alene og lad farven tale for sig selv. Gloss er bare en sommer essentiel og skal altid være i tasken. Her kan man ikke andet end elske emballagen, som er lyserød med en masse blomster – det bringer kun det bedste frem i alle og et smil på læben med de friske nuancer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *