Beauty

The Scent fra HUGO BOSS til hende /EDT.

By  | 

Den nye BOSS The Scent For Her Eau de Toilette afslører en strålende og uimodståelig ny facet af BOSS-kvinden. Med denne fascinerende, feminine duft favner hun sin sarte, sensuelle side.

Duften blomstrer stadig klarere, mens strålende appelsinblomst og fresia oplyser osmanthus-blomstens varme, fyldige hjerte. Spændingen stiger, idet duftens lethed og sarthed møder den kontrasterende kropsnotes akkord af mørk, vanedannende kakao – som går ind og genfortolker den originale Eau de Parfum’s forførende stemning i et udsøgt, forårsagtigt humør. Rosenpeber og grøn mandarin udlåner deres strålende, pikante vibrationer til signatur-topnoternes honningfersken og fresia.

Denne nye duft præsenteres i en diamantformet flakon i transparent glas for bedre at fremvise dens feminine, rosa nuance. Flakonen afsluttes af en kostbar hætte i rosenguld. Og kender man mig, så ved man at det er min favorit nuance, super smuk flakon samt design.

Topnote: grøn mandarin, rosenpeber
Hjertenote: appelsinblomst
Basenote: ristet kakao

Vejl. pris 580 DKK for 50 ml. forhandles allerede i butikkerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *