Beauty

BLOSSOM – De nyeste dufte fra JO MALONE LONDON

By  | 

Jo Malone London lancerer et par gange om året nogle ekslusive dufte, som kun er på markedet midlertidigt – dvs. de er Limited Edition. Denne forår/sommer er de kommet ud med hele to kollektioner: Blossom Girls og Hot Blossoms.

Blossom Girls er en trio af blomster, der er fuld af glæde i hver enkelt flakon.
Den første af de tre går under navnet Plum Blossom, dertil Nashi Blossom og sidst er der Sakura Cherry Blossom, som bliver beskrevet som lystløshed, den er ren og med sine subtile noter af kirsebærblomst, rose samt violet. En base af mousserende bergamot.

Fra Hot Blossoms har vi Tropical Cherimoya Cologne beskrives som et hav af cherimoya frugten, som er en sød frugt der oftes findes i Sydamerika. Varm i duften samt fristende, der er toppet med saftig pære. De helt fantastiske solfyldte noter af passionsblomst og dermed findes den brasilianske harpisk og cremet tonka bønne i basen.

Vejl. pris 950 DKK for 100 ml. forhandles i Magasin.

Cattleya Flower BODY MIST er den første mist til kroppen fra Jo Malone, og den er himmelsk. Den er beskrevet som at drikke en iskold cocktail på strandsiden. Cattleya, den vilde dronning der er en sjælden orkidé, som med sine overdådige kronblade løftet duften helt fantastisk.

Den er både frisk samt eksotisk på samme tid. En blanding af citrusfrugter, et stænk af bitter ensian (stammer oftest fra en genstillet rose), dybden kommer af vetiver roden.

Vejl. pris 400 DKK for 100 ml.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *