Beauty

CLARINS Sunkissed sommer 2018 kollektion

By  | 

En helt ny Clarins sommer kollektion er landet i butikkerne og den er både stålende og solrig at se på. En emballage bestående af lyserøde flamingoer og klare varme Miami farver, som helt bestemt bringer det frem, de vil med denne kollektion – nemlig varme, friske farver.

Den nye Limited edition bronzer er solskin i en compact. Det karamelfarvede etui i maxi-størrelse som er dekoreret med lyserøde flamingoer og palmer indeholder 3 matte farver, der passer på huden. Der skal blot en smule over huden med en stor, blød pensel for at give en naturlig og sund glød. Læg bronzeren på de områder som solen normalt vil ramme – eks. kinder, næse, hage og pande.

Ved Clarins er det ikke blot makeup, men har også et formål når man kommer det på huden. Det er nemlig også hudpleje, og denne kompakt solskinspudder beskytter faktisk huden imod forurening og de frie radikaler.

Den hjælper desunden med at opretholde en velfugtet, behagelig og smidig hud vha. ‘Vegetal micropatch’ som består af acacia-polysakkarider, der går ind og begrænser fugtfordampningen for progressivt og kontinuerligt at skabe den fugtmængde som epidermis behøver.

Vejl. pris 360 DKK

SOS Primer i en ny Limited edition farve. Et lille sommer twist i denne kollektion er primeren her, som særligt er udviklet til at give varme til enhver hud og dermed som prikken over i’et en slørende effekt på huden. Huden bliver mere ensartet, mere solbrun og porerene samt fine linjer forsvinder – da primeren går ind og korrigerer og bringer en dejlig glød frem i ansigtet uden man bliver orange.

Grunden at den kan korrigerer er pga. High Lumitech complex, som hjælper med at få de mindre pigmentfejl til at forsvinde over tid. Og nu hvor det er en primer, så får den selvfølgelig også makeuppen til at holde meget længere på. Den findes i to nuancer 06 bronze (den på billedet) og 07 mocha som er en tand dybere.

Vejl. pris 260 DKK

En helt ny Lip oil som er formuleret med nærende planteolier som består af hasselnødde -, økologisk jojoba- og acai-olie. Comfort lip oil giver læberne en tindrende, blommefarvet glans og har en meget delikat solbærsmag.

Kommer i flere nuancer, den på billedet er 08 blackberry.
Vejl. pris 150 DKK alle produkterne forhandles i butikkerne nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *