Beauty

LA MER / Beskyt huden og giv den en masse farve

By  | 

LA MER er kendt for deres nærende ingredienser og der er ikke gjort nogle undtagelser i disse to produkter, som er fantastiske på denne tid på året – og faktisk også de andre sæsoner. At kunne skabe den flotte gyldne udseende uden, at man brænder huden og giver den flere muligheder for at skabe de fine linjer og andre solskader. Så kan man genskabe en flot glød på både ansigtet og kroppen.

The face and body gradual tan er en luksuriøs lotion, der fugter huden og lindrer følsomme områder. Den skalber den smukkeste og mest naturlige samt ensartet glød på huden. Så kan man give huden lov til at stråle året rundt og ikke kun om sommeren. De antioxiderende havingredienser hjælper til med at revitalisere og genoplive hudens udseende.

Påføres således:
Man stryger den ganske jævnt på renset og eksfolieret hud, på denne måde kan man opnå en naturlig glød uden at udsætte den for solskader – efter brug, så husk at vaske hænderne. Påføres gerne én gang dagligt, indtil man opnår det ønskede resultat.

Vejl. pris 650 DKK. for 200 ml.

The Reparative Sun Lotion SPF30 er en dybt fugtende solcreme der virker foryngende og yder beskyttelse mod UVA- og UVB stråler. Den går ind og udbedrer synligheden af allerede eksisterende skader på huden og dermed forbygger imod nye solskader samt linjer og rynker.

Når man kommer denne solcreme på både ansigt, hals og décolleté skal det påføres 30 minutter før man udsætter huden for hvilken som helst form for sol. Den skal desuden også kommes på hver anden time, og svømmer man og tørres huden med håndklæde eller har man svedt – så HUSK at komme solcremen. Ingen solcremer holder hele dagen, så det er noget af det vigtigste at huske at gøre.

Vejl. pris 950 DKK for 50 ml.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *