Beauty

Labello lancerer lyserøde lækkerier til læberne

By  | 

Hvis der er én ting man finder i min taske er det en læbepomade, og nummer to ting er en med et lyserødt skær. Jeg elsker fugtgivende farver til mine læber, de er bare så rare at have på og så får man simpelthen de blødeste læber. Labello er med på bølgen med den lyserøde farvetrend, som man ikke kan komme udenom.

De populære Pearly shine læbepomader kommer nu i fem fine designs og med deres velkendte nærende indhold. Vi kender dem i forvejen og de giver nemlig læberne et flatterende rosa skær ned en diskret glans, som fremhæver læbens konturer – desværre er de kun i en begrænset mængde, så man skal være hurtig hvis man vil have sådan en fin, ny sag i tasken.

Candyland med fem nye designs, med det velkendte indhold fra Pearly shine – men her er det emballagen som er nytænkende og frisk. De nye kommer i et sødt limited edition design. De er dekoreret med små dansende lækkerier, som slikkepinde, muffins, donuts etc.

Vejl. pris 26,95 DKK De forhandles allerede i Matas og dagligvarebutikkerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *