Beauty

Nu kan du skabe din egen personlige duft med NIVEA

By  | 

NIVEA har gjort noget helt anderledes og unikt. Den ikoniske Soft creme er kendt for sin neutrale og meget rene duft, og nogle gange kan man bare have lyst til, at prøve noget anderledes og give sig selv en sød eller måske mere frisk duft. Og netop nu kommer der 3 nye varianter af den klassiske Nivea Soft Creme og sammen kan man skabe utal af kombinationsmuligheder.

De nye 3 duftmuligheder har samme lette, fugtgivende konsistens og formula som den klassiske Soft creme. Den går nemlig ind og giver ens hud den friske og bløde fornemmelse. De nye duftnoter er udviklet i samarbejde med parisiske parfumører. Det er duftcremer og ikke parfumer, så derfor skabes der ikke en intens duftoplevelse, men en dejlig og behagelig duft aroma, der dermed blander sig med ens egen naturlige kropsduft, og følger en i løbet af dagen.

Hvad er det de nye dufte kan ?
Det handler faktisk om mix og match princippet, hver af cremerne har en skøn duft, der står ret stærkt or sig selv, men som er udviklet til også at komplementere og fremhæve duftene i de andre cremer, og også i den klassiske Soft creme. Derfor kan man vælge at smøre sig ind i én duftcreme eller mikse duftene og skabe en ny og unik variant og således gøre den personlig.

Sådan gør du:
Bland cremerne direkte i håndfladerne og fordel nemt på huden. Man kan dermed også vælge at smøre én duft på benene, en anden på hals og bryst for at skabe et samspil med de forskellige dufte på tværs af hinanden.

Vejl. pris fra 34, 95 DKK forhandles i bl.a. Matas fra uge 22.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *