Beauty

BOBBI BROWN Shimmer brick trio palette / 3-i-1 + den bedste base.

By  | 

BOBBI BROWN lancerede den smukkeste Limited edition palette med tre flotte Shimmer Brick-farver, der kan bruges sammen eller alene. Når jeg påfører den, så kan jeg lide at bruge dem sammen og opnå en mere unik farve på de øverste kindben. Resultatet er en smuk og naturlig glød, der holder dagen ud. Denne palette indeholder superfine pigmenter, der reflekterer i lyset og nemt tones ud med en pensel, således opnår huden en perfekt og naturlig finish.

Brug den Stryg penslen over den shimmer-brick, og ton den derefter pænt ind i huden. Jeg kan lide at komme det lidt på øjenlåget, når jeg ikke vil have så meget sminke på – og kommer en brunlig nuance i globelinjen for at opnå lidt mere definition. Kom det på over læben (dog en lille smule), på næseryg etc.

Vejl. pris 645 DKK og fås i begrænset antal. Kan fås online lige her.

En af Bobbi Brown’s bestseller er klart Vitamin Enriched Face Base, som jeg bruger efter min hudpleje og som base inden min foundation/makeup – den går nemlig ind og forbereder huden, så man opnår et glattere og finere resultat. Den er oliefri og har en blød konsistens, der egentlig ikke føles for fedtet på.

Dykker man ned i ingredienserne vil man finde gulerodsekstrakt og A-vitaminkompleks der hjælper med at minimere fine linjer, både C- og E-vitamin som beskytter huden mod miljømæssige skader. Den opfriskende og klart min favorit duft, kommer fra grapefrugten og geranuim der giver huden den lækre følelse. Den kan selvfølgelig bruges dagligt og passer de fleste hudtyper. Min hud er mere kombineret til tør og jeg bruger den på mine kinder, da jeg mest af alt elsker den fornemmelse den giver og gør at min makeup holder en helt dag.

Flere internationale makeupartister har anbefalet denne lille krukke og jeg har fuld forståelse for deres begejstring, den er intet mindre end fantastisk og min hud elsker den. En smule går langt, så der skal ikke mere end en klat på størrelse med en 1 krone.

Vejl. pris 440 DKK for 50 ml. forhandles her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *