Beauty

Skønheds-hemmeligheder + DIY opskrifter.

By  | 

Jeg har samlet lidt skønheds-hemmeligheder her i indlægget, så vi alle kan få gavn af dem. For mig er det altid interessant at se, hvad diverse ingredienser og redskaber kan bruges til. Mange af disse ‘hemmeligheder’ er praktiseret verden over og nogle af disse ingredienser er derfor groet i store mængder fra den verdensdel.

KÅLBLADE
Kvinder bruger kålblade til at reducere betændelse i brysterne og dermed lindre smerten og ubehag – kan forsages af modermælk når kvinder ammer. Mange ammende mødre mener, at det er nyttigt at placere kolde kålblade på brysterne, forskerne ved endnu ikke om det er en egenskab i selve kålbladet, der hjælper med at mindske smerten og hævelsen fordi bladet hjælper da det er kølende.

Fremgangsmåde: Før du bruger kålblade til de hævede bryster, vil du have dem til at være kolde. Så læg et kålhovede i køleskabet. Du kan både bruge grøn eller rødkål, men rødkål er mere tilbøjelige til at efterlade pletter eller misfarvning på ens ammen bh.

ROSEVAND
Uanset om du har fedtet, tør eller kombineret hud, kan rosenvand tilføjes til din skønhedsrutine. Det er det der gør det til en skønhedshemmelighed eller snarere et hemmeligt våben af kvinder over hele verden. Sørg for at købe kun 100% rent rosenvand, det vil sige destilleret vand af roser. Brug af rosevand går tilbage til det tidlige Ægypten, da Cleopatra (ja, Cleopatra) brugte det naturlige produkt i sin hudpleje regime.

1. Rosevand hjælper med at opretholde hudens pH-balance, og kontrollerer også overskydende olie.

2. Rosevand har antiinflammatoriske egenskaber, som kan bidrage til at reducere rødmen af ​​irriteret hud, slippe af med akne, og eksem. Det er et stort rensemiddel og hjælpemidler til fjernelse af olie og snavs i tilstoppede porer

3. Rosevand hjælper med at fugte, genoplive huden.

4. På grund af dets antibakterielle egenskaber hjælper rosenvand også med helbredelse af ar, pigmentering og sår.

5. Den antioxidante egenskaber af rosenvand bidrager til at styrke hudceller og regenerere hudvæv.

6. På grund af de egenskaber, det har, hjælper rosenvand med at rense porerne og tone huden.

7. Rosens duft siges at være en kraftig humørforstærker. Det løsner følelser af angst og fremmer følelsesmæssigt velvære, hvorved du føler dig mere afslappet.

8. De nærende og fugtighedsgivende egenskaber ved rosenvand forbedrer hårets kvalitet. Det er kendt at behandle milde hovedbundsbetændelser og slippe af med skæl. Rosevand virker som en naturlig balsam og revitaliser hår vækst.

9. Duften af ​​rosenvand på ens pude, hjælper også med at sove bedre efter en lang dag.

10. Det hjælper også med aldrende hud og holder fine linjer og rynker nede.

CLEOPATRA’S SAFFRON TRICK

Anvendelse af saffronolie på din hud er god og man opnår en sund og glødende hud. Olien fjerner hudorme og åbner de tilstoppede porer. Den kæmper også mod frie radikaler og nedbryder dem, desuden forbedrer den blodcirkulationen i dit ansigt. Derfor vil din hud se tonet samt fast ved hjælp af safranolie. Cleopatra brugte det ofte til håret og huden, hun brugte så en større mængde i sine bade og kom det både i sine masker til hud og hår.

GØR-DET-SELV MASKEN: Miks saffron med kokosolie og kom det på inden sengetid – vask huden og følg op med din vanlige hudplejerutine. Kom det altid i dine hjemmelavede masker og se alle de egenskaber, som saffron bringer frem.

MYNTE og glød.
Kineserne bruger mynte til at give huden en masse glød. De knuser myntebladende med agurk og honning – derefter kommer de det på huden i ca. 15 min. Mynten går nemlig ind og toner samt gør huden mere ensartet + den uendelige glød den vækker frem i huden.

CLEOPATRA’S HÅRMASKE
Består af to simple ingredienser – honning og Castor olie til håret som man lader sidde i ca. 20 min. jo længere tid, jo mere gavn får man ud af det. Håret bliver mere glansfuldt og blødere – casterolie hjælper også med hårvækst, hvis det masseres ind i hovedbunden 1 gang ugenligt.

Til huden mikser man 1 spsk. honning med 2 spsk. fløde (rørt fløde) kom det på og lad masken sidde i ca. 10 min.

JADERULLER
Den bruges som en del af ens hudpleje og hjælper med at eliminere toksiner, reducere væske ophobninger og forbedre blodcirkulationen for derefter at udjævne hudtonen.

Bruges således: Rens ansigtet, toner kommer på og derefter påføres din serum. Du begynder at rulle ovenpå din serum for at forbedre optagelsen og stimulering af vævet og blodgennemstrømningen. Den bruges gerne de 5-15 minutter om dagen. Start fra brystet, over skuldrene, i nakken, på halsen under og på kæbelinjen, kinderne, tindinger og pande. Alle punkter for at eliminerer både spændingerne, men også for at opnå bedst mulig optagelse af diverse serum.

Har personlig selv spændinger ved kæben samt nakken og elsker simpelthen at bruge den i disse områder, den opløser alle former for hårdhed og giver mig en meget lettet fornemmelse. I ansigtet bruger jeg den selvfølgelig efter serum og massere opad for at forhindre de fine linjer og arbejder med at give min hud mere glød samt glathed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *