Om Beautifice

❤ [bee-uh-TIFF-ice] HAVING A BLISSFUL APPEARANCE ; Showing complete happiness.

Velkommen til mit univers – fra det øjeblik du klikker dig ind på bloggen, vil du med det samme opleve den ultimative verden af lækkerier. Fra den cremede lyserøde blush, til den røde hæl der gør dig unik blandt alle omkring dig.

I en travl hverdag hvor mange allerede har diverse elementer at kæmpe med og hvor man nemt kan glemme sig selv, er det vigtigt at finde den energikilde, som gør din hverdag nemmere og ikke mindst mere glitrende. – Jeg vil netop hjælpe dig med, at gøre lige netop dette. Skønhedsverden kan nemt blive en jungle og det er min opgave at guide dig igennem de produkter, behandlinger og den indre glød.

Vi har nemlig alle brug for en pause fra hverdagens stress og lytte til vores eget jeg, hvor vi netop forkæler det indre så meget, som det ydre.

Min opgave herinde er at opdatere dig med alt nyt og alt hvad der virker, så du kan blive fri for at bruge både tid og energi på returnering af noget du i sidste ende aldrig får brugt. Der vil være tips og tricks til gør-det-selv projekter og hvordan du bedst og nemmeste kan lægge en flot makeup.

lvb